24 februar 2012 -- 13:01

I dag våknet jeg med livsglede herfra og til månen! For all del, jeg er som regel i godt humør når jeg våkner, men i dag tok det helt av. Så da bakte jeg kake til Martin (bilder kommer), før jeg dro, smilende, til SATS for en god økt; 5 km på mølla, etterfulgt av styrke på bryst og armer. Løpepause er SÅ forrige uke. Lurer på hva som gikk gjennom hodet mitt da jeg sa ja til det… Menmen, formen er bedre enn noen gang, og jeg svever på en fin sky.

Haha! Nike sa jeg skulle løpe i underkant av 5 km på onsdag… Det ble bittelitt mer.

Gøy i heisen på vei hjem fra SATS med Tor-Arne.

God helg til dere alle!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Andrea sier:

  Flink du er!

 2. Mia sier:

  Blir super motivert av deg jeg! Skal bare riste av meg lungebetennelsen og så er det tilbake på møllen!

 3. Du er så flink <3

 4. Going Faster sier:

  Wow, knallbra! 😀 DU er FLINK! Håper beina er fornøyde også!

  Og så herlig bilde av dere i heisen. Godt humør! 😀

  Jeg hadde også en herlig treningsøkt i dag. Glede!

  Goood helg!

 5. Luisa sier:

  You go girl! Slike dager må man bare gripe, du er god 😉

 6. Maria sier:

  Du er så flink, Kamilla! Blir sååå motivert av deg 🙂 God helg <3

 7. Eva Isabel sier:

  Du sprer glede ut i verden. Gjør en god helg søta.

 8. Gina sier:

  Jeg blir så glad når jeg leser at du har det så bra 😀 håper du koste deg i dag, ble sykelig misunnelig på de kakene! fy søren.. Blir ekstra glad av alle de søte kommentarene, du er kjempe flink og du sprer så mye glede i mitt liv hvertfall 🙂 Finnes det noen søtere enn deg? dont think so! <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.