Husk refleks

Denne løpepausen går så utrolig bra! I går løp jeg 8 km og var på 55 min pilates, i dag har jeg trent rygg og skuldre, og løpt 7,6 km… Haha! Er knallfornøyd jeg, til tross for at dette absolutt ikke var planen.

Årets første løpetur ute. Refleksbelagte sko, refleksstriper på buksen, og refleksstriper på jakken. Flink jente!

Har spist som en hest i dag, så nå har jeg både vondt i magen og hodet. Kvelden avsluttes derfor med SATC, litervis med vann, og nytt sengetøy. Ha en finfin kveld, folkens!

14 kommentarer til “Husk refleks

 1. Brita Melissa

  Som andre påpeker i kommentarfeltet: Fotballfrue bør passe seg! 😉 Hvordan er det å løpe ute nå? Er det ikke kaldt og glatt? Går med bra med kun løpetights? og hva har du på overkroppen? Kanskje du kan skrive litt om hvordan du tøyer ut og hvor lenge man burde gjør det?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha, dere altså. Caroline er helt herlig, og en fin inspirasjonskilde! 🙂
   Var ikke så veldig kaldt… 2 minusgrader og for det meste bar asfalt. Gikk helt fint synes jeg 😉 Hadde på meg løpesko, løpetights, tykk løpegenser og tynn vindjakke. Alt fra Nike såklart, haha. Løpegenseren er høyhalset, og med hull til tomlene, så både hals og håndledd holdes varme. Jeg er ikke noe fan av tøying, så jeg gjør bare standardøvelsene (fire-fem stykker), pluss et par ekstra for knærne sin skyld.

   Svar
 2. IdaPida

  håper formen er bedre imorgen!
  du er flink altså,
  jeg har ikke trent siden torsdag.. mad dårlig samvittighet for det også.. *sukk*

  Svar
 3. Elise

  Lurer på om det er refleks på jakka mi… går ikke så mye ved veien da. Det er ca. ingen som bruker refleks her som jeg har sett 😮

  Svar
 4. Kamilla

  Så flink du er! Kunne ønske jeg likte å jogge. Det er jo så god trening, men jeg kjeder meg sånn når jeg jogger. Trives myyyyye bedre på gruppetimer!

  Kjører du bil selv? Jeg spør fordi det er supert at du har på deg refleks på sko, tights og jakke, men det er ikke alltid det er nok! Jeg kjører selv og det er flere ganger jeg nesten ikke ser folk med så lite refleks.. 🙁 Ta på refleksvest neste gang! Vi vil ikke miste deg 😉 hehe

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Åh, jeg elsker å dagdrømme mens jeg løper. Finner på de sykeste ting. Lager nærmest filmer for meg selv inni hodet, der jeg er artist den ene dagen, jobber på barnehjem i et u-land den andre dagen osv. Koser meg 😀

   Kjører ikke bil selv, men får alltid høre at jeg ser ut som et reflekstre når jeg møter folk jeg kjenner på tur, for jeg har reflekser overalt. Er ikke bare refleks et par steder på skoene, hele overflaten er refleks. Og med refleksstriper så mener jeg ikke de stripene som er på klærne fra før av, men sånne reimer eller hva det heter. Man ser meg visstnok veldig godt. Har reflekbånd så man skal se meg fra alle mulige vinkler. Så føler meg helt trygg på at jeg synes 😉

   Svar
 5. Luisa

  Helt enig, refleks er kult 🙂 Så flink du er! Det er så deilig at det blir mildere nå, jeg går så lange turer hver dag med Chaplin og vi koser oss masse 🙂 Hørtes forresten ut som en veldig fin avslutning på dagen din i går! Nytt sengetøy er så digg!

  Svar
 6. Trille

  Åååh! Flink!! Jeg er også slikt et refleksmonster, og har et helt lager som jeg prakker på folk som kommer innom. 🙂
  Elsker å løpe, spesielt ute, så det er godt at det nå begynner å bli mildere ute, slik at jeg ikke fryser ihjel, slik jeg gjorde i desember. Brrrr. 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   HAHA! Jeg kjenner meg SÅ godt igjen. Hver gang vennene mine går herfra pakker jeg på dem reflekser 😆 Kjempebra at du er refleksmonster!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *