1 februar 2012 -- 13:41

God første februar, fintfolk!

Jeg startet dagen med en relativt dårlig løpeøkt på SATS. Etter to km på mølla trodde jeg at jeg skulle spy, så det ble rolig tempo resten av økten. Totalt 6,56 km, så er fornøyd med det. Så bar det hjem for å sette opp februar-mål (jeg er så listemenneske at det er helt latterlig), og så har jeg vært på kafé med Martiiiiiin. Koselig dag. Nå skal jeg lese noen timer, og så blir det laksemiddag. Blir det godt kan dere selvsagt få oppskrift. Ha en fin dag!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Hihi, du har glemt r-en i februar 🙂 Ønsker deg en god dag, Kamilla! Du er så inspirerende og framstår som så fornuftig og blid, og jeg ser i grunn litt opp til deg. Stå på 🙂

  • Kamilla K sier:

   HAHA, febuar <3 Har rettet opp i det nå - takk for at du sa i fra! Og takk for så flotte ord, tror ikke du aner hvor glad jeg blir for å høre sånt! 🙂 Ha en finfin onsdag videre!

   • Going Faster sier:

    Febuar – Ferbuar – Februar? Nå tuller du vel med oss? *hihi*

    • Kamilla K sier:

     HERLIGHET! Skulle tro jeg var full eller noe. Hahahahaha 😀 NÅ tror jeg det er rettet opp i. Tør ikke si for sikkert, for jeg er tydeligvis blind for det ordet. Blir satt ut av meg selv, haha. 😆

     • Going Faster sier:

      Haha, jeg kjenner følelsen! 😀 Du gav meg noe å smile litt for meg selv av ihvertfall, og det må jo telles som en god ting! Overskriften ser forresten meget bra ut nå 😉

 2. Gina sier:

  ååå så hyggelig, håper dere koste dere <3 Kjempe glad i deg bestejenta mi 🙂 Blir så glad for alle koselige kommentarer du får, du fortjener alle!Du er rett og slett fantastisk herlig<3 <3

 3. L sier:

  ouch, starten litt for hard? Ha en nyydelig februar, Kamilla! 🙂 Kan du legge ut måla på bloggen?

  • Kamilla K sier:

   Var nok mer fordi jeg spiste en stor banan før trening, også gikk jeg ikke til trening… Pleier å gå, så bananen får sunket litt, hehe. Målene er nok ganske uinteressante for dere, for de omhandler alt fra rydding, boklesing, skolearbeid, mat, trening, penger, osv… 😉

 4. Luisa sier:

  Du er flink, alle øktene kan ikke være like bra, og 6,56 km er ikke så værst 🙂 Ha en fin dag videre!

 5. Going Faster sier:

  Da var du flink som holdt ut i over 6 km! Er noe herk når man blir kvalm eller får hold i siden eller noe slikt. Da blir jeg så suuuuuur. Kjipt når det er noe annet enn selve kondisen som stopper/ødelegger treningsøkten. :/
  Laksemiddag <3

  # Tipper du er en racer på pullups om et halv år!!

 6. Maja sier:

  Å fy! Avskyr når man får sånn ekkelfølelse helt i begynnelsen av en økt. Det er så innmari, innmari surt (som Cecilie Maria sier) når noe annet enn kondisen spenner ben for det man har planlagt. :/ Men 6.56km er jo knallsterkt uansett spør du meg! 😀 Tenkte jeg skulle prøve meg på en liten økt selv i dag, men får se litt an hvordan det går med tanke på forkjølelse og sånt. Speeeent! 😀

 7. Hanne sier:

  Synes ikke det var dårlig med en slik start på økta gitt! Jeg er også et skikkelig liste-menneske:p

 8. Elin sier:

  Litt merkelig å bare skrive det her til noen jeg ikke kjenner i heeele tatt. Men du tror jeg virkelig er forbildet mitt. Du er så flink til å holde orden i livet ditt, med trening, matvaner, skolegang, vennskap osv osv. Du virker som ei så positiv og grei jente! Ville bare si det til deg 🙂 mihi.

  • Kamilla K sier:

   Selv om det kanskje er merkelig, så smelter det min sjel i hvert fall 🙂 Utrolig hyggelig av deg! Satte veldig pris på den kommentaren! Håper du får en herlig dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.