11 januar 2012 -- 12:13

Klokken er tolv om noen minutter, og jeg føler at jeg allerede har gjort nok for en hel dag. Elsker slik effektivitet!

Startet dagen på SATS. Har løpefri uke for å la høyrekneet hvile, så det ble ellipse og gange i dag.

Har hentet skolebøkene mine, så nå er det bare å sette i gang. Liker fagene veldig godt, så det skal ikke bli noe ork. Kanskje teit å si, men jeg liker når pensumbøkene har fine farger.

Har ryddet en del. Blant annet disse skålene. Jeg hadde de på ønskelisten til jul, for jeg hadde lyst til å begynne å samle på dem. Men så fikk jeg alle disse til jul, så samlingen ble komplett idet den startet. Haha!

Ellers er det nydelig vær i Oslo i dag. Og NÅ (kl. 12.00) er det prøve over sivilforsvarets anlegg i Oslo og Akershus. Lyden/ulingen betyr «Viktig melding – Lytt på radio». Så da vet dere det. Ha en herlig onsdag!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Tess sier:

  Kjenner det igjen, vært på trening halv 8, og på skolen kl 10. Deilig å komme inn i rytmene igjen. Til og med max’et i markløft! Fin start på dagen! 🙂

  Ellers ser jeg du er så heldig at du får lese litt Jostein Gripsrud, flink kar! Ha en flott onsdag du og:)

 2. Svar: Ah, gratulerer! 😀 Flink du er!
 • Nina sier:

  Flinka 🙂

  De skålene var utrolig fine 🙂

 • Tina sier:

  Jasså, så det var dét den lyden var ja. Btw, du er ikke den eneste som liker at pensumbøker har fin farge… hihi.

  Må bare si at jeg ELSKER bloggen din. Den er så koselig 😀

 • ★MK★ sier:

  Herlig=) Jeg har fått gjort en del tinger i leiligheta, vaska, rydda litt. Være nedi sentrum å gjort noen ærend. Skal starte på skikkelig middag og så er det trening. Snør som ffff her i Trondheim.. Håper du fortsetter å ha en fin dag=)

 • Maja sier:

  Ser ut som en herlig dag så langt, da. Får satse på at resten blir minst like bra. 😀 Og fy søren som vi skvatt av den ulingen på skolen i dag! Hoppet skikkelig i stolen midt under forelesningen. :p Hehe!

 • L sier:

  herlig, denne dagen har bestått så langt av 6 timers skoledag, og nå x antall timer med naturfag og matte før det blir trening, ellipsemaskina her også. Orker ikke ut, det blåser og tordner.. Huff 🙁

 • Maren sier:

  De skålene er så fine!

 • Tonje sier:

  Du er særdeles effektiv.

 • Tori sier:

  Liker også når pensumbøker har fine farger, litt letter å åpne de for å se hva de inneholder 🙂

 • Ingrid sier:

  Haha, jeg begynte å nynne med til ulingen.. På mandag meldte jeg meg inn i et treningssenter, og i dag trente jeg for andre gang. Jeg tenkte på deg og alt du har oppnådd! Du er en super inspirasjon!

 • Sv: Ja, merket at det var tungt. Herregud, var mye hardere enn jeg hadde forestilt meg!

 • Luisa sier:

  Flink du er, og veldig effektiv må jeg si 🙂 I dag har jeg hatt første skoledag, virkelig uvandt, og jeg har hatt hviledag, men har jo allerede hatt 2 gode økter denne uken, så er det på an igjen i morgen.

 • Kamilla sier:

  De Marimekkoskålene er så fine! Jeg fikk en av vertsfamilien min i Finland når jeg var på utveksling der, også kjøpe jeg meg en etterligning på en liten, koselig butikk her i Ålesund for ikke så lenge siden. Jeg bruker de til telys, og de lager et kjempefint lys!

  Jeg er helt enig med fine farger hjelper på motivasjonen på skolebøker! Lykke til med det nye semesteret!

  • Kamilla K sier:

   Ja, liker de godt! Tenkte å kjøpe meg noen små også. Gleder meg til å servere jordbær og is i dem til sommeren! 😀 Og tusen takk!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com
  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.