12 januar 2012 -- 9:46

Tusen, tusen takk for de gode ordene deres. Jeg har helt fantastiske venner. Og dere er skjønne!

Rett før jeg fikk nyheten i går så hadde jeg gjort klart helt nytt design på bloggen. Skulle bare ta en dusj, se over en siste gang, og så publisere. Så litt forsinket… Her er det! Kommer nok til å gjøre litt forandringer her og der, men det viktigste for meg var å få søkefelt, bedre kommentarfelt og et par andre småting. Hva synes dere?

 

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Luca sier:

  Oi, elsker det!

 2. Hanne sier:

  Veldig leit å høre om din morfar. Sender de varmeste kondolanser. Håper det går bra med deg og din familie. Ellers vil jeg si at forandringene var supre. Jeg likte det gamle, men dette var mer deg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det! Og hyggelig at du liker det nye. Mulig jeg går tilbake igjen, men synes det er gøy med litt forandring. Og med dette blir det lettere å forandre litt og litt 🙂

 3. Luisa sier:

  Jeg syns det ble fint! Godt med litt forandring av og til 🙂 Og har tenkt masse på deg. Sender deg klemmer i dag og <3

 4. Mira sier:

  Så fint det ble 🙂
  Tenker på deg Kamilla <3

 5. Line sier:

  Finfint nytt design! 🙂

 6. Kjempe fint! Du er super flink!

 7. Elise sier:

  så kjempefint det er her nå da 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.