7 januar 2012 -- 13:21

I dag er en sånn dag hvor jeg helst har lyst til å sove til det blir ny dag igjen. Sover så dårlig for tiden, noe som resulterer i at jeg vil sove hele tiden. Funker dårlig. Håper det går over fort, for på mandag begynner skolen.

Vel, ettersom jeg tilbringer dagen i senga med macen og en bamse blir det tid til både tv-serier, weheartit og oppdatering av «spar penger til dette»-mappen min. Frister å ta en tur på butikken for å kjøpe smågodt også…

Mulberry Doodle Scarf. Jeffrey Campbell Rumble Suede Zip Back Booties. Dior Guetre Lace-Up Leather and Crocodile Print Ankle Boots. Alexander Wang Brenda Chain Bag. Bruka-skåler. Nike Tempo Women’s Running Shorts. Nike SportsWatch GPS. iPad 2.

At broren min sendte mms i dag om at han har kjøpt Nike-klokken gjorde ikke at jeg fikk mindre lyst på den…

I løpet av våren blir det nok klokke, shorts, noen bruka-skåler og iPad 2 (eller 3?!) på meg. Har litt lyst til å klikke hjem alle tingene i dag, men sånn holder jeg ikke på. Her skal man nå mål før man får bruke penger.

HAHA som om jeg trenger noe av dette. Tenk at jeg faktisk sitter og funderer på hvilken farge jeg skal samle på når det kommer til Bruka-skåler. Verden er helt skada.

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Gitte sier:

  Jeg har JC Rumble Suede Back Booties. Kjempefin å se på, men pain å gå i! Bare til opplysning 😉 Lita Shoes er en million ganger bedre på foten.

 2. Svar: Say what? De ser så komfortable ut! Tenkte at siden Lita er gode, så burde disse være gode òg. Vel, da sletter jeg bildet av dem med en gang. Takk for at du sa i fra! 😀
 • Elin sier:

  Hvor har du sett den fargen på Bruka-skålene? 🙂

 • Svar: Har bare sett den på nettet. Så det blir nok ikke den fargen jeg går for. Vil ha dem tilgjengelige, slik at jeg kan kjøpe over tid. På Ting har de godt utvalg. Kanskje jeg går for rød… Tiden vil vise 😉
 • So Glam sier:

  Mange fine ting:) Mine ønskelister kan fort bli lange 🙂

 • B sier:

  BAZINGA!

 • Svar: Det var faktisk ingen morsom practical joke, B!
 • Svar
 • Åshild sier:

  Hvor får man kjøpt pulsklokken fra Nike?

 • Svar: eBay og Löplabbet som jeg vet om.
 • Svar
 • Trine sier:

  Det er lov med slike dager innimellom 🙂 Jeg har og lyst på de skålene, de er så fine! Inntil videre nøyer jeg meg med Kremmerhusets versjon 🙂

 • Cecilie M sier:

  Det er så fint å sitte og drømme og koble av på internett!
  Jeg er også trøtt i dag! Sov nettopp som en stein i to timer… Ikke særlig lurt, da får jeg nok sove dårligere i natt.. Men tenkte å høre på kroppen, som virkelig skrek etter total hvile. Så nå håper jeg den er fornøyd! 😛

  Slik klokke fra Nike virker gøy. Har jo Polarklokke, og den er super, men man får ikke samme motivasjon som fra Nike+systemet… Dumt den er så dyr!

 • God lørdag søta <3

 • Ida sier:

  De skålene er så fine!! Planer om å kjøpe de inn etterhvert jeg og 🙂 Må finne en farge som passer de fleste steder.

 • Anniken sier:

  Fine Kamilla. Bloggen din er bare så ærlig og fin! Jeg har ogsp skolestart på mandag, er ikke helt klar! God helg!

 • Karoline sier:

  De skoene fra Dior så jeg på i London! Herregud, klarte faktisk ikke å slutte å stirre på dem, de var så utrolig kule. Skulle bare ønske jeg kunne tatt de med hjem i kofferten..

 • Luisa sier:

  cravings, jeg prøver hver dag å bare slå meg i hodet (ikke bokstavelig) og tenke at nå trenger jeg faktisk ingenting annet enn bruksting som hudpleieprodukter som begynner å gå tom og nye strømpebukser hehe. Håper du hadde en fin lørdag, om det ble tilbragt i sengen eller andre steder 🙂

 • Siv sier:

  Ååå, sånne dager er så fiiine!

 • Margrethe sier:

  ELsker den vesken! Herlig farge… sukk!

 • Så mye fint!
  Kanskje jeg skal lage meg en ønskeliste selv.
  Må bare finne ut hva jeg må oppnå for å kunne unne meg slikt.
  Forslag? Hehe…

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier