Muffinsmakeriet

Startet dagen med 5,5 seige km på mølla, men så tok dagen seg opp kl. halv tolv. Da møtte jeg nemlig Gina, og vi pratet og pratet og pratet. Satt på Muffinsmakeriet – et kjempekoselig sted på Nordstrand. Anbefales for alle som er i nærheten. Gleder meg til høsten, for da flytter Gina tilbake til Oslo. Blir så bra! Den jenta er og blir helt fantastisk! Tenkte egentlig å finne frem til et bilde av oss fra vi var små, men det glemte jeg. En annen dag.

Nå skal jeg lage taco. Har mest lyst til å sove, men ettersom maten ikke bare er til meg må jeg nok ha den klar til det avtalte tidspunktet. Dette er siste feriehelgen min… Har masse å glede meg til fremover, så det blir egentlig ganske deilig at hverdagen kommer ordentlig i gang. Ah, nå babler jeg. God helg!

9 kommentarer til “Muffinsmakeriet

 1. L

  God helg! Denne fredagen blir første treningsfrie dagen denne uken 🙂 Skal prøve meg på dine makroner, tror jeg! 🙂

 2. Svar: Lykke til! Kos deg 🙂
 3. Svar
 4. Lillesmurf - Kari

  Hvor på Nordstrand ligger dette stedet?? Her har jeg aldri vært…

 5. Svar: Gamle bakeren… Ved Nordstrand barneskole og Nordstrand vgs 😉 I Nordstrandveien, ned fra Sæter 😉 (haha, om å gjøre å skrive “nordstrand” flest ganger i et svar)
 6. Svar
 7. Tonje

  Det er bra du fortsetter med fredagstacoen i år og 😀

 8. Svar: Oh yeah! Skal nok litt til for at jeg slipper taket på den 😉 Raskt, sunt(hvis man er bevisst) og supergodt!
 9. Svar
 10. Luisa

  Taco er digg! Vi har alltid det på torsdager vi, taco-torsdag 😉 Ha en nydelig helg søta, ser ut som den startet bra med fredagen 🙂

  Svar
 11. Cecilie M

  Så utrolig koselig det så ut! Og maten… Yum!

  Jeg hadde også seige km. på møllen i går. Tungt!

  Håper lørdagen din blir super!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *