30 januar 2012 -- 13:22

1. Styrketrening – armer og rygg. Ble steinhard i armene, begynner å myke seg opp nå. 2. Namnamnam. 3. Min gode venn, Hr. Varmovn. 4. Leeeeeeese. 5. Planlegge uken. 6. Drikke te, drikke vann, drikke te, drikke vann.

Ha en herlig uke, fintfolk!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Fin mandag du har hatt til nå 🙂 Gleder meg til en cardio-økt senere! Gikk nettopp lang tur med hunden så nå må jeg varme meg med te.

 2. Tori sier:

  Alltid herlig med dagen i bilder 🙂 Ha flotters uke søte deg!

 3. Elisabeth (fetche) sier:

  Høres ut som en deilig dag! 😀

 4. Mira sier:

  Varmeovnen er også min beste venn for tiden. Ønsker deg en god uke Kamilla! 😀

 5. Helene sier:

  Hei Kamilla! Takk for fin blogg, du er en voldsom inspirasjon 🙂 Jeg har bestilt en rekke produkter fra iherb ved hjelp av «din» tilbudskode. Sukrin er jeg vant til å bruke, men hadde satt veldig pris på om du kunne gi meg oppskrifter på sunne pannekaker og scones (med fiberhusk og stevia? evt. sukrin). På forhånd takk for hjelpen. Helene 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen takk for fine ord 🙂 Når det gjelder scones har jeg brukt denne oppskriften i snart ett år. Du kan lett tilsette andre ting i oppskriften, doble den, eller tilpasse den på andre måter. For eksempel ha nøtter eller rosiner i, for litt variasjon og ekstra scones-følelse. Eller bruke havregryn, mer sukrin, tørkede bær… Mulighetene er mange! Pannekaker har jeg ikke laget på utrolig lenge, for jeg er ikke så begeistret for det, men ser at FunksjonellMat har oppskrift for det òg. Du kan jo prøve den. Nå fikk jeg lyst til å lage scones, tror jeg må gjøre det i morgen 🙂 Håper dette var til noe hjelp.

 6. Martina sier:

  Fin dag! Når det gjelder drikkelisten din (drikke drikke vann..) er min lik, men avbrutt av ‘løpe på do’ med jevne mellomrom!

 7. Kamilla sier:

  Håper du også får en suuuuper uke!! 🙂

 8. Lene sier:

  Hva er det i de wraprullene??:)

 9. Hanne sier:

  Elsker slike bilde-innlegg<3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.