23 januar 2012 -- 21:10

Tok kroppsanalyse på SATS i dag. Under tre måneder siden sist, men jeg fikk denne gratis pga litt surr forrige gang. Og PTen virket overrasket over hvor mye forandring det var på så kort tid. Ned ca. fem kilo i kroppsvekt, ned fem prosentpoeng i fettprosent, en liten øking i muskelmasse, og ikke minst: basalstoffskiftet/hvileforbrenningen min har økt med hele to kalorier. Haha! Og ellers er alle verdier innenfor normalen, bortsett fra muskelmassen. Den er over normalen. Og det synes jeg bare er kjempegøy! Jobber jo for det, så…

Ellers… Så har jeg lest ut boken min. Kan gi en liten anmeldelse en dag. Også har jeg fått speltlompedilla. Igjen! Og jeg har helt seriøst verdens beste venner. Begynte nesten å grine i forelesningen i dag fordi jeg fikk en så fin melding fra Gina. Håper dere alle har noen gode venner, det er virkelig gull verdt!

Av Kamilla | 24 Kommentarer »
 1. Anne M sier:

  åj, så morsomt med resultater:) hvor mye koster en slik analyse, hvis man ikke er medlem?:)

  • Kamilla K sier:

   Det er jeg ikke sikker på. De har stadig vekk kampanjer på det, og det var en slik kampanje jeg benyttet meg av. Da kostet det 200 kr. Lurer på om det er 350 kr til vanlig, men kan godt sjekke det på SATS en dag hvis du vil?!

 2. Mira sier:

  Speltlompedillaen sprer seg 😉 Jeg liker det!
  Flink du er Kamilla, det må være så fint å se det sort på hvitt at alt det harde arbeidet gir resultater. Du skal vite at du inspirerer!

  • Kamilla K sier:

   Ja, jeg har den dillaen ca. hver tredje måned tror jeg. Også spiser jeg alt for mange, og må ha pause. Også gjør jeg samme tabbe etter en uke igjen. Men godt – det er det! 😀
   Tusen takk, Mira! 🙂

 3. IdaPida sier:

  Way to go:) Det er jo knallbra det 🙂
  sikkert deilig å se at det gir bra resultater 🙂 motiverende!

 4. Linn sier:

  Wow, be proud! ;D

 5. Elise sier:

  gøy å se at man forbedrer seg da! flinka!

 6. Maja sier:

  Så utrolig moro å få treningsresultatene bekreftet «på papiret» også. 😀 Sånne ting gir hvertfall meg megamotivasjon! Og vet du hva? I dag økte jeg i knebøy! Hoho! Sa jo at konkurranseinstinktet kicket inn. 😉

 7. GrøntEple sier:

  Oi, det er jo kjempebra! Utrolig inspirerende:)

 8. Lena sier:

  Åh, så gøy! Du er skikkelig, skikkeig flink 😀 Jeg blir så imponert og inspirert!

 9. Ida sier:

  Flinke Kamilla!! Det er jo gøy å se at det faktisk går den veien man vil – gir en jo bare mer motivasjon for å nå målene en setter seg 🙂

 10. Luisa sier:

  Så spennende! Og så kult med resultatene, du er så flink 😀

 11. Ingrid sier:

  Gratulerer! Uff, lurer på hva en analyse hadde sagt om min kropp. Hvordan blir de gjennomført? Speltlomper med leverpostei=snadder.

  • Kamilla K sier:

   Selve testen foregår ved at du står barbeint på et apparat, og holder i to håndtak. Så sendes det en svak strøm eller noe gjennom kroppen, og så får du opp massevis av tall og figurer på en skjerm, og så printes dette ut og PTen går gjennom alt med deg. 🙂
   Speltlomper med philadelphia light og kalkunskinke er min favoritt 😀

   • Ingrid sier:

    Ææh, skummelt! Men nyttig, det vil jeg også gjøre. Kalkunskinke er digg, men røkt kyllingskinke liker jeg eeenda bedre!

 12. Cecilie M sier:

  Så gøy! Kjempegodt jobbet (som vanlig!)! 😀 Så målrettet du som du er fortjener du resultater.

 13. Kamilla sier:

  Jeg kommer ikke over hvor flink du er! Flinke Kamilla!

 14. Niina sier:

  Jøss, så mye forandring på under tre måneder! Så flink du er. Du har virkelig stått på for resultatene,stolt av deg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.