Kroppsanalyse

Tok kroppsanalyse på SATS i dag. Under tre måneder siden sist, men jeg fikk denne gratis pga litt surr forrige gang. Og PTen virket overrasket over hvor mye forandring det var på så kort tid. Ned ca. fem kilo i kroppsvekt, ned fem prosentpoeng i fettprosent, en liten øking i muskelmasse, og ikke minst: basalstoffskiftet/hvileforbrenningen min har økt med hele to kalorier. Haha! Og ellers er alle verdier innenfor normalen, bortsett fra muskelmassen. Den er over normalen. Og det synes jeg bare er kjempegøy! Jobber jo for det, så…

Ellers… Så har jeg lest ut boken min. Kan gi en liten anmeldelse en dag. Også har jeg fått speltlompedilla. Igjen! Og jeg har helt seriøst verdens beste venner. Begynte nesten å grine i forelesningen i dag fordi jeg fikk en så fin melding fra Gina. Håper dere alle har noen gode venner, det er virkelig gull verdt!

24 kommentarer til “Kroppsanalyse

 1. Anne M

  åj, så morsomt med resultater:) hvor mye koster en slik analyse, hvis man ikke er medlem?:)

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Det er jeg ikke sikker på. De har stadig vekk kampanjer på det, og det var en slik kampanje jeg benyttet meg av. Da kostet det 200 kr. Lurer på om det er 350 kr til vanlig, men kan godt sjekke det på SATS en dag hvis du vil?!

   Svar
 2. Mira

  Speltlompedillaen sprer seg 😉 Jeg liker det!
  Flink du er Kamilla, det må være så fint å se det sort på hvitt at alt det harde arbeidet gir resultater. Du skal vite at du inspirerer!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ja, jeg har den dillaen ca. hver tredje måned tror jeg. Også spiser jeg alt for mange, og må ha pause. Også gjør jeg samme tabbe etter en uke igjen. Men godt – det er det! 😀
   Tusen takk, Mira! 🙂

   Svar
 3. Maja

  Så utrolig moro å få treningsresultatene bekreftet “på papiret” også. 😀 Sånne ting gir hvertfall meg megamotivasjon! Og vet du hva? I dag økte jeg i knebøy! Hoho! Sa jo at konkurranseinstinktet kicket inn. 😉

  Svar
 4. Ida

  Flinke Kamilla!! Det er jo gøy å se at det faktisk går den veien man vil – gir en jo bare mer motivasjon for å nå målene en setter seg 🙂

  Svar
 5. Ingrid

  Gratulerer! Uff, lurer på hva en analyse hadde sagt om min kropp. Hvordan blir de gjennomført? Speltlomper med leverpostei=snadder.

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Selve testen foregår ved at du står barbeint på et apparat, og holder i to håndtak. Så sendes det en svak strøm eller noe gjennom kroppen, og så får du opp massevis av tall og figurer på en skjerm, og så printes dette ut og PTen går gjennom alt med deg. 🙂
   Speltlomper med philadelphia light og kalkunskinke er min favoritt 😀

   Svar
   1. Ingrid

    Ææh, skummelt! Men nyttig, det vil jeg også gjøre. Kalkunskinke er digg, men røkt kyllingskinke liker jeg eeenda bedre!

    Svar
 6. Niina

  Jøss, så mye forandring på under tre måneder! Så flink du er. Du har virkelig stått på for resultatene,stolt av deg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *