25 januar 2012 -- 10:28

Ah, gjett om jeg svever på en liten sky nå a…

Klokken er premie for et treningsmål jeg ikke har nådd! Haha. Men det er snakk om at mål jeg når innen uken er omme, og jeg skal ikke løpe før på søndag uansett, så regnestykket går opp. Ellers ble jeg 22 1/2 år i går, så jeg kunne lett brukt det som unnskyldning hvis jeg ville brukt den i dag… Åh, jeg har ønsket meg denne i så mange måneder. Endelig er den min! Endelig har jeg klart å nå det målet (vel, straks). Lykkeruuuuus!

Av Kamilla | 32 Kommentarer »
 1. Cecilie M sier:

  Å, så heldig du er! 😀 GØY!! Jeg ønsker meg den også, men siden den er så sykt dyr blir det nok ikke noe av, siden jeg allerede har pulsklokke og gps fra Polar… :/ Tipper du vil få MASSE glede av den! 😀 (og det kan godt hende at jeg er så svak at jeg må ha en før sommeren jeg også! Haha…)

  • Kamilla K sier:

   Tror jeg vil få masse glede av den! Var på tide med en oppgradering fra den forrige pulsklokken… Den ga meg ikke nok lenger. Veldig fin som start-pulsklokke, men ettersom jeg er storfan av Nike+-konseptet var jo denne midt i blinken for en oppgradering!

 2. Mira sier:

  Herlig, du er flink og dette var velfortjent! Kan tenke meg at treningen blir enda gøyere nå 🙂

 3. Siv Annette sier:

  Iih, gratulerer!! 🙂 Den har du fortjent!! Etter inspirasjon fra deg har jeg selv satt meg delmål, og håper å nå det snart! Du er en kjempeinspirasjon!!! Ha en fin dag 🙂

 4. Annie sier:

  Åh, vel fortjent. Du er så flink, og en stor motivasjon for oss andre. Hvor kjøpte du den, og hvor mye kostet den? 🙂

 5. Martine sier:

  Åååååh, du er heldig! Men det fortjener du 😀

 6. Lena sier:

  Åh, den er fin! 😀 Du er flink! Hvilket mål er nådd nå da? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Vel, flere… Men klokke-målet var et vektmål. Har 300 gram igjen, så det er null problem, hehe. Ellers nådde jeg markløft-målet mitt i går, og satser på å øke i knebøy i morgen 😀 Åh, dette er så gøy!

 7. Kjempe fin klokke 🙂 Dette fortjener du søta <3

 8. Phoebe sier:

  Så utrolig kul klokke <3 Velfortjent, så sinsykt velfortjent!

 9. L sier:

  Hvor kjøpte du den??

 10. Ida sier:

  Herlig å se at du når målene dine!!

 11. Trine sier:

  Gratulerer med å nå (snart) et nytt mål 😀 men jeg lurer på en ting: hva er det med denne klokken egentlig? Hehe, kanskje bare jeg som ikke henger helt med, men hva er det som er spesielt med akkurat denne?:)

  • Kamilla K sier:

   Ah, det er så mye. I tillegg til å være vanlig pulsklokke (hvis man bruker den med pulsbelte) har den GPS og bruker i tillegg nikeplus-systemet. Jeg har jo brukt dette lenge via iPhonen/iPoden og brikke i skoen. Klokken bruker også den brikken når man løper inne, og det vet jeg ikke om noen andre pulsklokker som gjør. Den pulsklokken jeg har fra før av tar jo bare pulsen min, ikke distanse, intervaller osv. Så denne er kombinert alt det man trenger i én ting 😉 Og hvis jeg finner ut at jeg vil bruke iPhonen en dag så synkroniseres dette med klokken, så alt utstyret er oppdatert med rekorder og slikt! 😀 Håper det var et greit svar, hehe.

 12. Luisa sier:

  Åååå gøy for deg søta, den har du virkelig fortjent, du må fortelle litt om den når du har brukt den 😉 Jeg fikk tidlig bursdagspresang i går av kjæresten, hoppet i ekstase! Det er så deilig at man blir så glad at man får lyst til å trene enda mer 😀

 13. Tori sier:

  Gratulerer med halvt årsdagen, snart nådd mål og ny klokke 😀 Ha en fortsatt fin dag!

 14. IdaPida sier:

  den er flott kamilla! vel fortjent 🙂
  flinkis, ser jo hvor mye og hvor bra du er på fitocracy 🙂

 15. Hanne sier:

  Gratulerer!!:D

 16. Charlotte sier:

  Gratulerer med halvårsdagen, og enjoy klokken! 🙂

 17. Kamilla sier:

  Congratulations med ny klokke, nådd treningsmål og halvtårsdag! Her var det mye å feire!

 18. G sier:

  Fikk du med fotsensor sammen med klokken når du bestilte? Eller må denne bestilles i tillegg?

  • Kamilla K sier:

   Den følger med 😉 Jeg kjøpte meg ny i desember for å bruke med iPhone-appen, så nå har jeg sensorer for laaaang tid fremover, haha. Men ja, den ligger i pakken med klokken! Pulsbelte må kjøpes separat, hvis du vil ha det. Et spesielt som passer til fra Polar, koster 500 kr på XXL.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.