21 kommentarer til “Etter trening #1

 1. Lene

  Nam! Fin hverdagsdessert dette og 🙂

  Hvor regner du ut kalorier og næringsinnhold i rettene du legger ut?? Ble litt nysgjerrig på det!

  Svar
 2. Ane

  Du har sikkert nevnt det tidligere, men hvilket program er du legger inn måltidene dine i? Er dette samme sted som du registerer treningene dine også?

  Liker det nye designet ditt veldig godt forresten, elsker den fine søkefunksjonen din (som jeg sikkert kunne brukt for å finne svar på spørsmålet – haha).

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Bruker ShapeUp. De har iPhone-app og du finner dem på shapeupclub.com. Gratis begge deler! Treningene logger jeg på fitocracy.com, men der trenger man invitasjon for å kunne være med 😉 Hyggelig at du liker det nye designet! Mamma likte det ikke, hun følte seg visst ikke hjemme her lenger, haha. 😛

   Svar
 3. marte alfilde

  Kunne du skrivd en liten shapeup guide? Jeg har akkurat begynt med det og har litt problemer med å skjønne det 😉

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Kan du ikke skrive en kommentar eller sende meg en mail (kamilla(a)kamillak.com)om hva du lurer på, så kan jeg svare på det der? 🙂 Aner jo ikke hva du vil vite 😉

   Svar
 4. marte alfilde

  Jeg lurte på åssen man legger inn sine egne oppskrifter og hvordan man regner ut næringsinnholdet i de slik at jeg vet hvor mange kcal jeg inntar 😉 F.eks hvordan jeg legger inn oppskrift på rundsykker?

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg pleier å bruke matvareguiden.no til å legge inn hele oppskriften, så regner jeg ut hvor mye det blir av kcal, fett, protener og karbohydrater per 100 g, og så legger jeg inn den infoen på shapeup, der det står “+create food”. Skjønte du? 🙂

   Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Bare hyggelig! Si i fra hvis det er noe mer du lurer på da. Jeg føler jeg gjør alt det der uten å tenke meg om, så det er mulig jeg forklarer litt rart.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *