Buorre bassi dutnje

Helg igjen! Synes det er helg hele tiden jeg… I dag har jeg hatt en fin dag. Proteinkaffe, styrke på armer, spinning 45, styrke på mage, rema1000, lunsj, lese, lese, lese, spille temple run, lese, lese og nå ligger tacoen godt plassert i magen min. Skal lese litt til, før jeg skal kose med meg M&M, Vitamin Well og Entourage. God helg!

11 kommentarer til “Buorre bassi dutnje

 1. Cecilie M

  Høres ut som en perfekt kveld! (Minus lesingen, kanskje, hehe…)
  Jeg skal akkurat igang med treningen, jeg. Er en kveldstrener, som oftest! 😉 Akkurat ferdig med pullupsene, og har planlagt meg en deilig langtur i mørket, med lydbok på øret og refleksvest på magen!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Wow – at du klarer å løpe med lydbok på øret er imponerende. Jeg trenger skikkelig fengende musikk… Tror jeg i hvert fall. Kanskje jeg må prøve lydbok en gang.

   Svar
   1. Cecilie M

    Hehe, ja – de fleste kan ikke skjønne det. Men det er altså kun når jeg løper rolig! 🙂 Lever meg inn i historien og tiden flyr avsted!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *