31 januar 2012 -- 9:00

This Perfect World av Suzanne Bugler. «Heddy Partridge was never my friend. I have to start with that. Heddy Partridge was never my friend because I was pretty, popular, clever and blonde and my friends were pretty, popular, clever and generally blonde, too. Heddy Partridge was none of these things.»

Boken handler om Laura, som har alt. Rik ektemann, to lovende barn, flott hus, riktige venner, riktige klær, og i det hele tatt. Livet hennes tar en vending etter en telefon fra moren til Heddy, jenta Laura og vennene mobbet som yngre. Heddy er innlagt på en insitusjon etter et mentalt sammenbrudd, og moren vil at Laura skal hjelpe til med å få henne ut derfra. Det hele krasjer med Lauras perfekte verden, som viser seg å ikke være så perfekt likevel, og vi følger henne mens hun tar store og små avgjørelser, der enkelte av dem forandrer større deler av livet hennes enn hun skulle ønske. I tillegg får vi høre en del av mobbehistoriene, og Lauras tanker rundt disse.

En fin bok. Ikke av de beste, men grei underholdning. Personlig foretrekker jeg bøker med litt mer spenning, men angrer absolutt ikke på at jeg leste denne. Lettlest og med fin moral.

Med tanke på at den forrige boken jeg leste var megaskuffende, var det godt med noe velskrevet.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Elin sier:

  Aldri hørt om den, høres fin ut:)

 2. Going Faster sier:

  Jeg har så vanskelig for å begynne på nye bøker, er så kresen!

  # Takk! Uansett om du gjentar deg, så er det veldig kjekt å høre! 😀 Bra vi kan inspirere hverandre!

 3. L sier:

  Har du lest twilight bøkene? aww, jeg gråt nesten når jeg var ferdig med alle, fordi da var det liksom ingenting igjen 🙁 haha

  • Kamilla K sier:

   Begynte på den første for evigheter siden, men den type fortellinger er ikke heeeeelt min greie, så da jeg var kommet litt over halvveis ga jeg opp.

 4. Hanne sier:

  Hehe, jeg mente virkelig det jeg sa med deg som min inspirasjon. Etter skolen hadde jeg planer om å trene, men plutselig fristet det veldig med en power-nap. Av erfaring vet jeg hvor sjeldent jeg faktisk kommer meg ut på trening senere da;) tenkte på innlegget ditt med ukesplanen og kom meg bort på trening. Kjempe herlig etterpå!! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.