Alltid beredt

Et av mine beste tips for at det å komme seg på trening ikke skal bli et ork er å alltid ha treningsbagen klar. Når man bytter mellom forskjellige vesker blir det ofte et mas, og man står stadig i fare for å glemme enkelte ting. Jeg har SATS-bagen stående klar til enhver tid. Og i den har jeg:

 • Sko
 • Hengelås
 • Drikkeflaske
 • Svettehåndkle
 • iPhone-taske (i mangel på bedre ord)
 • Hansker
 • BCAA-pulver + skje
 • En haug med hårstrikker
 • Pulsklokke og pulsbelte
 • Nike+sensor
 • SATS-kort
 • Leppepomade

Også har jeg gjerne med meg lommebok, høretelefoner, tyggis, ullsokker og solbriller, men de tingene tar jeg med meg fra veske til veske. Jeg pleier ikke å dra videre etter at jeg har vært på SATS, så jeg dusjer som regel hjemme, derav mangelen på håndkle og slike ting. Noe spesielt dere alltid har med dere, som jeg ikke har?

10 kommentarer til “Alltid beredt

 1. Hedda

  Åh, genialt innlegg. Samme her. Har alltid SATS-bagen klar. Det er jo så mye man skal ha med på trening av utstyr og duppedingser 🙂 Jeg har med alt på din liste utenom leppomade, hansker og pulver. Jeg har derimot med skift (tee, hoodie og/eller genser), gjerne en tights til, og ett par ekstra sko som jeg bytter etter løping. Dusjer som regel hjemme også. Har forresten en blogg jeg også, hvor jeg skriver mest om min trening: jtaime.blogg.no
  Ha en fin fin dag!

  Svar
 2. Mariann

  Småteit spørsmål: Hvordan får du ut nike+sensoren? Min sitter bom fast i et par sko, noe som er ganske upraktisk i lengden!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Ah, noen ganger sitter den veldig godt. Da må du bare rikke litt(mye) på den, presse på en av endene… Og slå på sålen! Ikke gi deg, haha! Den kommer ut.

   Svar
 3. Vera

  Har alltid en håndduk og ekstra undertøy i baggen, siden jeg somregel dusjer på treningssenteret! 🙂

  Svar
 4. Luisa

  Så morsomt at vi har med oss sånn ca det samme, du har litt mer gear enn meg hihi. Har alltid treningssekken min klar, pleier som regel å sykle til treningen. Og jeg dusjer som regel hjemme jeg og 🙂

  Svar
 5. Camilla

  Treningsbagen min står alltid klar. To stk. En med hesteklær og en med treningsklær. Alltid med meg i bilen eller lignende.

  Og jeg har med treningsboken min i tillegg hvor jeg skriver opp treningen for å holde track. Jeg har i tillegg RYP programmet mitt i den treningsboken.

  Ellers ser jeg bagen vår er så godt som likt pakket. Har i tilleg treningsundertøy og ankelsokker alltid klart i bag, samt selve treningsoutfiten. Hehe 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *