23 desember 2011 -- 9:27

«Hvordan gjør du det med maten i julen?» Uff, jeg får litt vondt av de som synes kostholdet i julen er et problem. Det skal jo være en hyggelig tid. Jeg har ikke stort å si om saken, for jeg synes ikke noe særlig om julematen. Liker ingen av de tradisjonelle tingene, så har planer om å jukse med meg rester fra tacoen i dag. Men for dere andre: det er jo bare å spise seg mett – som alltid. Og ikke få dårlig samvittighet hvis du spiser for mye. Dårlig samvittighet for spist mat er bare bortkastet. Tenk heller fremover, det er både hyggeligere og mer fornuftig.

Det er synd julaften faller på en lørdag i år. Lørdager spiser jeg smågodt. Det hellige smågodtet mitt. Hvis jeg setter det frem kommer visse mennesker til å spise det opp! Får pønske ut noe lurt. Kan jo ikke ha skålen på fanget og nekte andre å smake heller, haha! Kanskje jeg blir nødt til å spare det… (FOR ET PROBLEM!)

Caroline har bedt meg ta vare på mølla hennes for henne – og jeg gjør så godt jeg klarer! Når jeg tenker at jeg skal sakke litt ned på farten tenker jeg bare på hvilket tempo mølla er vant til å holde med Caroline, og så øker jeg heller litt. Føles SÅ godt etterpå! Og mølla har innebygget vifte – helt genialt!

Det nye treningsprogrammet er i full sving! Er vant til å trene styrke med tunge vekter og få reps, men innkjøringsuken nå er med lettere vekter og mange reps. På en måte dødskjedelig, men jeg akter å fullføre de to månedene, så da er det bare å følge planen. Og fra neste uke av blir det mer min stil.

SATS – the happiest place on earth! I hvert fall et sted som gir meg mye glede. Jeg liker å være alene, jeg liker å høre på musikk og jeg liker å trene – SATS midt på dagen gir meg alt det – pluss varme!

God trening og god jul!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Pernille sier:

  GOD JUL 😀

 2. Mira sier:

  Julen er dessverre problematisk for mange.. men det er godt å høre at du har et sunt forhold til det selv om du jobber hardt med kostholdet og treningen din. Du er flink! (Jeg tror jeg sier det hver gang jeg er innom her, men hallo, du er det) God jul til deg Kamilla, ønsker deg en veldig fin lillejulaften! 🙂

 3. Svar: Ja, det er leit at det er slik for så mange. Og TAKK! 😀 Hihi, jeg klager ikke på at du sier det hver gang altså, for jeg smiler hver gang! 😀 Fin jul til deg òg! <3
 • Ida sier:

  GOD JUL, Kamilla! Kos deg masse 🙂

 • Luisa sier:

  Er enig med deg, julen bør jo ikke være et problem, man skal jo kose seg. Og bare fordi det er jul så betyr det ikke at man ikke skal trene, jeg gleder meg til å trene i julen, spise god mat, gå turer osv. Julen blir bra 🙂 God jul søta!

 • Svar: Det er dessverre mange som møter julen med angst. Synes det er så synd! Noen har problemer med kosten i det daglige, og opplever ekstra spisepress i julen. Leit 🙁 God jul til deg òg! 😀
 • Trine sier:

  Enig! Det er så trist at julen er et så stort stressmoment for mange. Det samme gjelder nå som i resten av året: litt av alt, men med måte 🙂 god jul og god mat 😀

 • Svar: Kunne ikke vært mer enig.
 • Svar
 • Cathrine sier:

  Åh, jeg blir så inspirert av disse treningsinnleggene dine! GOD jul til deg og!! 🙂

 • Tone sier:

  Så utrolig flink du er 🙂 For min del er det ikke noe problem å spise normalt, men er desverre langt vekke fra treningssenteret mitt, ettersom jeg er hjemme hos mamma og pappa. Blir vel ski og utejogging, men stor fare for at det blir droppet også….

 • Luca sier:

  God jul, Kamilla!

 • L sier:

  Gidder ikke å trene nå pga. har fått vondt i magen med en gang jeg løper. Klarer max. 10 min, før jeg må omtrent kaste opp.
  Synes det skal være en forskjell mellom ferie og hverdag – så nå spiser jeg absolutt det jeg vil. Har gått ned 14 kg tilsammen også 🙂
  Tar det heller igjen neste uke og neste år – det er mer enn nok treningstid! Kan du poste de treningsukene? Der du skriver hva du skal gjøre osv.?

 • Svar: Så ubehagelig 🙁 Håper det går over eller at du får gjort noe med det! Hvilke treningsuker tenker du på? Sånn som jeg har gjort før på søndager med hvordan treningsuken har sett ut?
 • Svar
 • Mari sier:

  Det er jo mange muligheter til å stelle til med sunn julemat. Mitt bidrag til familiemåltidet i kveld er gode kjøttkaker lagd på karbonadedeig, hvitløk, muskat og ingefær, samt kålrotstappe og rødkål – namnam! På den måten kan jeg være fullt deltakende i det ellers ikke så sunne julemåltidet.

 • Svar: Kos deg masse! Jeg gleder meg til min tacosalat, haha. Jul uten kjøtt er min type jul<3
 • Svar
 • Karoline sier:

  du er så flink kamilla:) men virker som du blir mer og mer besatt av trening og sundt kosthold. spiser du ikke noe godis utenom på lørdager eller julekaker resten i julen?

 • Svar: Hvor får du den teorien fra? Du aner jo ikke hva jeg spiser…
 • Svar
 • Karoline sier:

  det var ikke son ment da.Men du nevner jo at du ikke liker jule mat og skal spise tacosalat i steden for, og du baker jo bare uten sukker og mel og med all disse fancy ingridiensene så kan jo begynne å lure litt. du har jo forandret deg veldig dette året både utseendemessig og om hva du skriver.

 • Svar: Ikke at jeg trenger å forklare meg for noen, men når alt du skriver viser til at du ikke aner noe om kostholdet mitt kan jeg jo godt si hva som er rett. Julematen har jeg aldri likt… Har alltid spist potet på julaften, og det tror jeg alle vil si at er relativt kjedelig (og tørt). Ettersom jeg spiste taco på fredag, noe jeg synes er kjempegodt, tok jeg like gjerne restene i en boks, og spiste det på julaften. Hyggelig at man spiser noe man liker, er det ikke? At jeg baker uten mel er bare vås, jeg baker med vanlig hvetemel nesten hver eneste uke, enten det er lapper, scones eller muffins. Jeg spiser smågodt hver uke, det er det så å si bare sukker og E-stoffer i. Dette er absolutt ikke sunt, men kostholdet mitt er heller ikke 100% sunt. At jeg blogger om annet enn før er da enda godt, det er sunt å utvikle seg. At den utviklingen er mot sunnhet kommer av at jeg har gjort massevis av gode erfaringer med det selv, og at jeg har studert kosthold og helse. Dette har ført til at jeg trives mye bedre med meg selv, en følelse jeg ønsker at alle leserne mine skal ha. Jeg skjønner at du ikke nødvendigvis mener det med en sur tone, men jeg håper du skjønner at jeg svarer litt strengt når det du skriver ikke inneholder fakta, bare egne teorier.
 • Svar
 • Flinka!!!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier