25 desember 2011 -- 14:37

En herlig julaften! Fikk masse fint, og ble fornøyd med reaksjonene på gavene jeg selv hadde kjøpt. Haha, Sheldon Cooper ville vært stolt av meg. Dere kommer nok til å se en del til KitchenAid-maskinen fremover. Fikk med ekstrautstyr òg, så nå kan jeg lage ALT! Hvis noen har ideer eller tips til hva jeg kan prøve meg på, så gjerne si i fra. Synes det meste er gøy, og liker utfordringer. Har allerede planlagt et par ting… Åh, den er så fin! Nå skal den få stå så fint ved siden av Pingu/DolceGusto. Fikk andre kjøkkenting òg, helt etter ønskelisten. Heldiiiig!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Siv sier:

  Superdupert at du har kost deg! Mange flotte bilder her ;D GOd jule videre!

 2. Superfine bilder!! 🙂

 3. Luisa sier:

  Så nydelige julebilder <3 Gleder meg til å se alt du skal lage 😀

 4. Silje sier:

  Så fine bilder Kamilla! Ønsker deg en god jul!

 5. Fin du er! Ville likt å sett bilde av hele kjolen! 🙂

 6. Svar: Det er denne 😉
Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.