2 desember 2011 -- 16:07

Ettersom det å lage julekalender til meg visstnok ikke er det morsomste man kan gjøre (begriper det ikke), så har jeg måttet ta saken i egne hender. Å kjøpe ting var helt uaktuelt, ettersom jeg kom på dette i går. I noen sekunder vurderte jeg å ha en sitat-kalender, der jeg åpnet en lapp med et fint sitat hver dag. Noe så lite givende! Hadde garantert ikke åpnet mer enn tre lapper før hele greia hadde gått i søpla.

Så slo det meg… I desember har jeg utrolig mye tid. Til trening! Så da ble det treningskalender. Mekket den i Word, printet ut, klippet opp, og la lappene i en Balenciaga-boks. Det er kalenderen sin det!

I går ble det hviledag, og i dag ble det ekstraøkt med armer. Kalenderøktene blir i tillegg til ukens tre styrkeøkter med Tor-Arne, så vi får se hvor lang tid det tar før jeg gir opp. Har litt lyst til å fullføre, bare for å ha gjort det. Ja, og fordi det er mange herlige treningsøkter der da. Litt stor kontrast på øktene, men det var det jeg kom på der og da. Noen er jo gjort på under ti minutter, mens andre tar mye lengre tid. Godt planlagt, haha!

Dere kan godt ta PDF-filen og printe ut selv, sånn hvis dere føler dere like rare som meg.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. B sier:

  Kalenderen min henne da?!

 2. Svar: Spør M!
 • Line sier:

  Genialt!! Så fin header du har fått deg:)

 • Svar: Ah, tusen takk, Line! 🙂
 • Elisabeth (fetche) sier:

  Dette var kreativt 😀

 • Tori sier:

  Den var ganske lur 🙂

 • Haha, kult. Du skal vel ikke trene julaften?? Jeg har fått en kalender hos ei venninne, og er glad nok 🙂

 • Svar: Trente med Tor-Arne på julaften i fjor, så hvorfor ikke? Jeg er ikke noe begeistret for julen, så synes det er like greit å kunne gjøre noe jeg liker 🙂
 • Svar
 • Luisa sier:

  Så morsomt!

 • Hanne sier:

  Det der var faktisk en utrolig lur idè. Jeg er så heldig at jeg har fått pakkekalender av mamma i år, men jeg 25 år, så jeg fikk beskjed om at dette ble det siste året med kalender, hehe. Derfor skal jeg herme etter deg neste år!! Lykke til 😀

 • Svar: Åh, heldig! 😀 Kos deg med kalenderen din, hihi.
 • Svar
 • Mira sier:

  Så kreativt! 😀

 • Charlotte sier:

  Så originalt og lurt 🙂

 • Luca sier:

  Du er så braa Kamillaa

 • Svar: DU er bra, Lucen
 • Svar
  Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier