Kakemonster

Lagde kake for litt siden, det var så lenge siden sist. Tok utgangspunkt i oppskriften til Kristine. Byttet ut noen av ingrediensene ut i fra hva jeg hadde, og lagde annen glasur. NAM!!! Lite kalorier, lite karbohydrater, mye proteiner og litt fett. The way I like it!

Håper dere holder ut den litt slappe bloggingen, er midt i eksamensinnspurten. Nå er jeg på vei til min nest siste eksamen, woho! Om én uke starter min 4 uker lange juleferie! God helg!

7 kommentarer til “Kakemonster

 1. Mira

  Ble glad av kommentaren din, bare så du vet! 🙂

  Kristine har supre oppskrifter, har laget sjokoladekaken hennes med stor hell jeg også. Bra næringsinnhold + bra smak = himmelen 😀

  Svar
 2. Luisa

  Nam, den så god ut! Du jeg har lurt litt, er du på Low carb?

 3. Svar: Nei, og ja. Jeg følger ikke LCHF (low carb high fat), slik man “skal” på lavkarbo. Jeg har de samme ingrediensene i kostholdet mitt som det de fleste har, men jeg har ganske annerledes fordeling av næringsstoffene i forhold til det de rundt meg har. Så ja, mengden karbohydrater jeg får i meg tilsvarer lavkarbo, men jeg spiser ikke ut i fra de kostholds”reglene” en finner der… Rart svar, men håper du forsto?! Jeg ligger som regel på mellom 20 og 90 carbs per dag, uten at dette er planlagt i større grad enn at jeg ønsker å være sunn, og at det dermed faller sånn naturlig. Det er jo ikke til å stikke under en stol at man holder seg mye lengre mett når man får mesteparten av energien fra proteiner og fett. Alt i alt: jeg sørger for å ligge på et visst kalorinivå per dag, og ut i fra mine naturlige valg så blir dette automatisk også lavkarbo, uten at det er spesielt planlagt fra min side.
 4. Svar
 5. Luisa

  Måtte sjekke om jeg hadde fått svar 🙂 Jeg forstår godt hva du mener. Er blitt mye mer bevisst selv så jeg fatter at noen ganger så blir det slik.

 6. Svar: Jepp, det er en del som ubevisst går på lavkarbo, hvis man kan si det sånn. Har funnet meg så godt til rette i kostholdet mitt nå, så at det faller innenfor 150 karbs per dag er bare en tilfeldighet 😉
 7. Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *