24 desember 2011 -- 14:28

Julaften er ikke det det engang var. Før var det de faste tv-programmene (ler alltid godt av at det er én mann som har alle stemmene i tre nøtter til askepott), dyne i sofaen, varme baguetter, pysj, nonstop, kakao og dagens kalendergave som gjaldt den første halvdelen av dagen. I år: SATS, proteinshake, dusj, og tur til sykehjem. Ikke er det snø heller, men det gjør meg ingenting. Familien er samlet, og det er en koselig, avslappende dag.

Så Geir Lippestad i sted. På tur med familien sin, barnevogn og full påkledning. Det likte jeg – at han får nyte denne tiden til tross for en ellers krevende hverdag. Fin mann.

Noen har begynt å legge gaver under treet. Når jeg har publisert dette får jeg vel legge de jeg har kjøpt under der også. Da jeg var liten var gaveåpningen ÅRETS begivenhet. Og det var selvsagt gavene TIL meg som var de viktigste. Haha, tidene har forandret seg…

GOD JUL, fine lesere! Håper dere koser dere masse, at dere har det godt og at dere tar vare på de rundt dere!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
  1. Mira sier:

    Ønsker deg en fantastisk julefeiring Kamilla! Stor juleklem 🙂

  2. Luisa sier:

    God jul vakre deg! Håper du har en nydelig kveld med dine kjære <3

  3. Cecilie M sier:

    Ja, tidene har forandret seg her også! Men ble deilig treningsfri på meg likevel. <3 Julelunsj, kirke og familiekos. Perfekt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.