7 desember 2011 -- 10:01

På få timer gikk Oslo fra å ha september-utseende til å bli rene winter wonderland. Er ikke tidenes største fan av vinteren og julen, men nå som jeg sitter her med pledd, tente stearinlys og myke tøfler så er det faktisk ganske koselig. Av en eller annen grunn blir det ekstra koselig når det er helt hvitt ute. Kanskje jeg får julestemning i år…

Synes kanskje alle leserne mine kan slå seg sammen og gi meg en hund til jul…

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Lars G sier:

  Du kan gjerne få min hund!

 2. Svar: Haha, stakkars, du må jo være glad i den!
 • Nina sier:

  Jeg syns det er superkoselig 🙂 Og det gjorde meg ingenting at snøen ikke kom før nå!

  Lykke til med eksamen!

 • Ida sier:

  Snø er jo såå fint! Lyst og fint ble det ute 😉

 • Luisa sier:

  Du skulle fått deg en hund ja 🙂 Og det er jo litt koselig med vinteren, hehe, kaldt, men koselig.

 • Jeg er veldig glad for at det endelig kom litt snø 😉 Deilig. Julestemning it is 😀

 • Phoebe sier:

  Det er fint med snø, men i Oslo blir den fort svart. Og det er ikke så hyggelig da…

 • Svar: Snøen i sentrum kan nesten ikke gå under kategorien snø… Den blir enten til slaps eller helt svart, eller begge deler, med en gang! MEN snøen utenfor sentrum skal fortsatt få lov til å være ‘snø’ for den er hviiiit og fin! 🙂
 • God jul Kamilla!
  Håper nissen sender deg en hund!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier