18 desember 2011 -- 12:23

Har sovet litt dårlig denne uken, og som dere vet er jeg egentlig en søvnmaskin. For at jeg skal fungere optimalt må jeg ha MYE søvn. Har vært stuptrøtt rundt kl. 17 de siste dagene, og det er absolutt ikke optimalt. I natt kom endelig søvnen tilbake, og jeg slo til med tolv og en halv time! Våknet av vekkerklokken, så gudene vet hvor lenge det kunne blitt. Kom meg opp og dro til SATS. Begynner som sagt på nytt treningsprogram i morgen, så sørget for å ha en litt rolig økt. Kjørte 4×4-intervaller på mølla med moderat intensitet.

 • 6 min oppvarming (6-7km/t)
 • 4 min løp (9,5 km/t)
 • 3 min gange (7 km/t)
 • 4 min løp (10 km/t)
 • 3 min gange (7 km/t)
 • 4 min løp (10,5 km/t)
 • 3 min gange (6,7 km/t)
 • 4 min løp (11 km/t)
 • 4 min nedtrapping (6-5 km/t).
Kjente at jeg hadde en god del mer å gi, men sparer de kreftene til i morgen. Kjempefornøyd med økten likevel, ble jo både sliten og svett. Og med Animal Planet på tven foran gikk de 35 min veldig fort.

De nye møllene er elskbare. Så behagelige å styre, og så fint display.

Home, sweet home.

Nike Free Run 2.0. Beste skoene! Lenge siden jeg har brukt de svarte og rosa nå… Må finne dem frem!

Gjennomsnittspuls på 150 i løpet av de 35 minuttene. Rolig, men bra.

Haha, digg bilde tatt etter intervallene i går. LITT svett bare…

Hvordan går det med treningen hos dere? Er innom en del av bloggene deres, og ser dere står på! Det er BRA!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Marianne sier:

  Når du løper 4×4, hvor lange pauser har du da? Og hvor høy intensitet har du? 🙂 Du er flink!!

 2. Svar: Hehe, dagens økt skal stå ganske godt beskrevet i innlegget 😉
 • Marianne sier:

  Beklager, leste ikke hele innlegget 🙂 fant svaret!

 • Du er utrolig flink, også på en søndag, lurer litt på om jeg skal bli med pappa å jogge senere, men det er spørs om jeg greier å henge på, haha 😉 jeg har ikke godt av noe som heter jula!

 • Svar: Takk! 🙂 Det hørtes tungt ut, men du kan jo prøve?! 😀
 • Maja sier:

  Så spennende med nytt treningsprogram, da. 😀 Gleder meg masse til å høre om det! Tenkte forsåvidt å stikke avgårde på en liten treningsøkt etter jobb i dag selv, men har liksom ikke prestert å planlegge hva den faktisk skal bestå av. :p Tipper det blir en gode 20-25 minutter med høy intensitet på mølle (11.5km/t++) og deretter styrketrening på de store muskelgruppene. 🙂 Du vet…knebøy, utfall, core-trening, ryggøvelser…the good stuff! 😉

 • Ingrid sier:

  Så flink du er! Er det tv på alle SATS? 🙂

 • Svar: Takk! Det er vel tver på alle sentrene, ja, men på noen sentre er plasseringene helt på trynet. Så det er ikke nødvendigvis tv foran møllene. I Spektrum er det for eksempel bare foran ellipsemaskinene. På Solli plass er det tv foran alle kondisjonsapparatene… Så ja, det varierer.
 • Svar
 • Alexa sier:

  Du er så utrolig flink! Jeg tar 4×4 intervaller jeg også. Men da tar jeg gjerne 15 min ippvarming: 10 min på 9 km/t, 1 på 9.5, 1 på 10, 1 på 10.5, 1 på 11, og 1 på 15. Så springer jeg 4×4 og da er det 4 min – 9 km/t og 2 min – 11, 1.5 min – 11.5, og 30 sek – 12, og tilbake til 9 km/t. 4 ganger. Men har vært så slapp i jula haha, skylder på julebakst og juletiden men det er nok sykdom og latskap som står bak det hele hahaha.

  Fiiine mølla! Håper det blir noe slikt hos oss i Trondheim også. Er de god å løpe på? Ny treningsutstyr er så motiverende. Man har jo lyst å prøve det ut.

  Har forresten lest «om deg», og du skrev at du hadde flyskrekk (det sliter jeg skikkelig med) og at «Endelig glad i å fly» kurerte deg. Kan du virkelig anbefale denne boka? Jeg har prøvd alt og skal ta fly om noen dager igjen, og jeg kaster opp hver gang jeg tenker på det. Ooooh. Men du ga meg håp, virkelig.

 • Svar: Flink du er! Pleier å løpe hurtigere selv, men i dag ble det en koselig søndagsøkt 🙂 Jeg synes de er litt bedre å løpe på, også er det mye mer behagelig å styre dem. Du ser de to svarte spakene på bildet? De er veldig lette å bruke(må nesten oppleves for at man skal skjønne), og regulerer farten bra. Forstyrrer rett og slett løpingen i mindre grad enn de andre møllene 😉
  Boken bør du lese. Den kommer i hvert fall ikke til å gjøre deg mer redd. Den reddet meg, og jeg trodde virkelig at alt håp var ute. Gråting, hyperventilering, panikk, svette, angst… Fly var forferdelig før! Både for meg og de jeg reise med. Nå er jeg endelig en av de som kan slappe av. Da jeg fløy ALENE til London i april SOV jeg på flyet!!! Tror jeg sov på vei hjem òg. Det var helt utrolig til å være meg. Leste boken dagen før jeg dro til Gran Canaria for et par år siden… Og fra da av har flyturene gått så utrolig mye bedre. Så ja, jeg kan virkelig anbefale den. Les den grundig!
 • Svar
 • Cecilie M sier:

  Godt jobbet, og lurt å spare på kreftene til imorgen! Gleder meg til å høre mer om det nye programmet ditt. Ha en deilig søndagskveld!

 • Sunniva :*) sier:

  veldig flink du er!!! 🙂

 • L sier:

  Flink! Hvilket treningsprogram skal du begynne på? 🙂

 • Spenst i Alta har også fått nye møller, de er helt fantastiske!! 😀
  Skal prøve ut intervallprogrammet ditt. Høres ut som noe for meg 😀 <3

 • Anniken sier:

  Har sittet og sett gjennom mange av innleggende på bloggen din, og må si at jeg liker den ganske godt! En nydelig jente som sprer masse inspirasjon til mange andre jenter :- ) stå på videre!

 • Løvinnen sier:

  Er du fornøyd med pulsklokken din?:)

 • Svar: Ja og nei. Den gir meg jo infoen jeg er ute etter, og det var en perfekt startklokke, men nå ønsker jeg meg Nike SportsWatch GPS så inderlig!!! Men det er jo delvis fordi jeg er så godt inni løpesystemet til Nike da… Så ja, den er god og viser all nødvendig info 🙂 Hvor lenge du har ligget i hvilken sone, hvor mange kalorier du har forbrent, gjennomsnittspuls og høyeste puls 🙂
 • Svar
 • Malin sier:

  Hei! Bruker du Nike Free Run når du løper?

 • Svar: Skoene altså? Ja, noen ganger. Var nøye med tilvenningen, så funker fint å løpe hele økter med dem nå.
 • Svar
 • Du er så flink 😀

 • Luisa sier:

  Så deilig! Flink du er 😀 Har dere ikke egen TV på apparatet? Vi er heldige da, det har alle syklene, elipsemaskinene og tredemøllene på mitt senter. Men så deilig å få det unnagjort, lurer på om min fot noen gang blir så bra at jeg kan løpe/jogge på mølla, jeg kan i alle fall gå 🙂

 • Svar: Joda, det er egen TV på en del av apparatene også, men jeg foretrekker å se på TV litt lenger unna, på storskjermene 😉
 • Svar
 • Heia Kamilla!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier