19 desember 2011 -- 13:30

 

Tusen takk, Vitamin Well! Dere er best!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Hei! Jeg bare lurer på en ting, så at du har kjøpt bøker hos Amazon. Har du noen tips til å finne billige bøker som sender billig til Norge? finner mange som ikke sender til Norge pluss at frakten koster ganske mye.
  :- )

 2. Svar: Hm… Er du på amazon.co.uk? Det er der jeg handler fra… Ikke.com. Får vel alltid gratis frakt tror jeg, og de fleste bøkene blir sendt hit tror jeg? Hehe, har aldri opplevd å betale frakt ELLER at ikke bøkene blir sendt til Norge, så er egentlig helt blank på det du spør om. Velger «FREE Super Saver Delivery to Norway» på frakten. Spør gjerne igjen hvis jeg misforsto helt her nå 😛
 • Trine sier:

  Mmmm, digg! 🙂

 • Mira sier:

  Så koselig med en liten førjulsgave 😀

 • Det er kommet endel julegaver med navnet mitt på ja, men har funnet ut at jo eldre jeg blir, spiller ikke gavene så stor rolle, klart er det moro å åpne gaver, men ikke like stor stas som da jeg var yngre 😉

 • Anniken sier:

  mente amazon.co .uk ja :p tenkte bare å prøve meg på et par bøker og når jeg gikk til utskjekkgikk prisen fra 50 til rundt 100 pga. frakten ;p og det står at man må handle for mer en 25£ for å få «free super saver delivery to Norway», og jeg tenkte ikke å handle for så mye ;P
  Kanskje det er jeg som er vanskelig nå, haha 🙂

 • Svar: Hm… Nå gikk jeg inn på mailen min og sjekket. Den siste bestillingen min kom på 21 pund, og den fikk jeg free super saver delivery på. Ser at det står at man må handle for 25 pund, men du kommer unna med mindre i hvert fall. Har en tidligere bestilling på 19 pund som også fikk den leveringen, i tillegg til noen på over 30. Husk at det ikke er toll eller mva på bøker, så summen du betaler til Amazon er den endelige summen! 😀
 • Cecilie M sier:

  Lucky you! 😀

 • Anniken sier:

  Takk for hjelpen !:) fikk det til etterhvert, så nå er det fem bøker på vei hjem til meg, 4 av dem er av Lauren Conrad ! 😀 gledes

 • Svar: Så bra du fikk det til – beklager at jeg ikke var så veldig til hjelp, haha! 😀 Kos deg masse!
 • Svar
 • Alexa sier:

  Ah, så koselig! 😀

  Hahaha, jeg tar fly om 5 dager som du vet…og tusen takk for tipsene og for at du tipset om boka. Jeg har kjøpt den i dag. Ironisk nok, har jeg åpnet den i midten bare for å skjekke ut og det første jeg leste var «Hva hvis vingen faller av? da vil du eter all sannsynlighet dø,» hahaha 😀 men jeg håper det blir bedre tur denne gangen da, og at jeg overlever! Takk for tipsene igjen! Nå har jeg et håp.

 • nam 😀

 • Hilde Merete sier:

  Jeg liker SÅ godt bloggen din! Ønsker du kunne skrive oftere da riktignok! Og gratulere med så utrolig bra trening! Du ser rett og slett FLOTT ut! 😀

 • Svar. TUSEN takk! 😀 Jeg har rett og slett ikke noe særlig mer å skrive om enn det jeg gjør, men mindre jeg skal skrive innlegg om at jeg irriterer meg over eller sminkerutiner og slike ting, og en slik blogg har jeg ingen ønsker om å ha.
 • Svar
 • Nina sier:

  Hei!
  For en motivasjon bloggen din er. Søkte egentlig på nå mac greier på google, så kom jeg på din blogg, også så jeg all treningen. Så flink du har vært. Jeg har hatt maaange likense planer, starter alltid kjempe bra, men så blir det plutselig travelt med noe annet, og så er det treningen som faller bort først. Kjempe dumt. Kunne tenkt meg å kommet bort fra *bolla* feelingen jeg og 🙂
  Jeg har fått i meg nike+gps watch nå da. For polar klokka vart ikke nå motivasjon boost. Eer ikke så gira på å vite hva pulsen er. Men å vite hvor langt jeg har sprunget, DET er mye mer interessant 🙂

  Er du med på noe konkurranser eller noe slikt på nike+ ?
  Har prøvd å fått med venner på å ‘konkurrere’ på nike+, men ingen påmelding der desverre. Så da har jeg sett etter litt konkurranser bare for at jeg skal bli motivert. Men jeg ble litt forsein til ‘run oslo’ eller hva det het. skulle vært flere slike 🙂

  Igjen, flott jobba!!!

 • Svar: Haha, herlige tilfeldigheter! 🙂 Jeg har SÅ lyst på Nike SportsWatch GPS! Er enig med deg, pulsklokke er ikke SÅ interessant. Jeg trener riktignok med en del fokus på puls og pulssone, men jeg vil så gjerne ha MER info ut av klokken! Og den infoen jeg vil ha gir Nike-klokka! 😀 Jeg har vært med på konkurranser der før, men nå som jeg ikke løper ute (pga vinteren) løper jeg såpass lite at jeg ikke har sett etter en passende konkurranse. Når jeg løper to eller tre ganger i uken føler jeg ikke at jeg gir nok til slikt, hehe. Det er bare mine tanker da, man bør jo melde seg på uansett hvis det gir motivasjon! 😀 Fortsett og stå på selv! Og tusen takk!
 • Svar
 • Martina sier:

  Heia! Så koselig med julegave allerede! Jeg har et ønske til deg – du virker jo som du er helt sykt god på makronlaging, har du prøvd eller tenkt på å prøve med sukrin? Ønsket er som følger – del evt. resultat her 🙂
  Elsker matinnleggene dine, tommel opp! Og henger meg på alle andre som skryter (helt berettiget) av deg – du ser FANTASTISK ut og er en inspirasjonskilde. Stå på!
  Stor juleklem xxx

 • Svar: Dessverre er det ikke mulig å lage franske makroner med sukrin, ettersom sukrinkrystallene ikke har samme egenskaper som vanlig sukker. Makronene er jo så å si laget av sukker (i sukkerform og melisform) og når man bruker noe annet går det rett vest, hehe. Dette sto på funksjonellmat.no før, men jeg ser de har fjernet den infoen nå, og heller byttet ut med hva annet man kan lage. Hadde det gått hadde jeg selvsagt benyttet meg av muligheten 😉 Man får heller lage med sukker og la det holde med få makroner. Og TUSEN takk for herlig kommentar!
 • Svar
 • Luisa sier:

  Åh så digg! Hihi, elsker Vitamin Well 🙂 Fin førjulsgave!

 • Heldingen! NAM!

 • Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier