26 desember 2011 -- 14:46

Romjulen er turtid for svært mange, inkludert min familie. Utrolig mange mennesker ute, men med så fint vær så er det jo ikke rart. Seks varmegrader, lite vind, bar bakke og fridag… Dagen skriker «turdag», og for oss ble turen på litt over en mil. Turen var ikke planlagt da jeg sto opp, så for å sikre meg litt aktivitet la jeg først bak meg en del km på mølla på SATS. Nå er føttene mine passe slitne, så resten av dagen skal jeg lese og spise.

GJETT om vi skvatt da disse kom løpende mot gjerdet mens de lagde noen snodige lyder. Det er esler, ikkesant?

Håper alle nyter julen like mye som meg! Sender en varm tanke til alle som ikke har det så bra nå, enten det er familien, stormen eller noe annet som har skylden.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. IdaPida sier:

  Du er flink. respekt 🙂

  jeg satser på å ta igjen det tapte fra torsdag når jeg er hjemme i hovedstaden igjen, med elixia i nærheten 🙂

  dagmar har ikke akkurat inspirtert til utflukter.

  og takk for skotilbakemelding, fint med litt tips og synspunkt fra noen som har litt bedre peiling på sportsko enn det jeg har 🙂

 2. Luisa sier:

  Flink du er 🙂 Kos deg masse med lesing og spising, ca det samme jeg skal gjøre 🙂

 3. Mira sier:

  Deilig med turdag! Jeg tok meg en joggetur i går kveld da vi kom hjem fra familieselskap og aldri har det føltes så deilig. Trening hjelper på julen altså 🙂 Kos deg resten av dagen, Kamilla!

 4. Hørtes herlig ut med en tur ja 🙂 Flink er du 🙂 Fortsatt god jul søteste deg <3

 5. Lise sier:

  Digger den grimasen du gjør der, hehe 🙂

 6. Svar: Hahahahahahahahahahahahaha!
 • ByCelina sier:

  Jøss så flink du er! Fikk et stikk av dårlig samvittighet nå kjenner jeg.. har ikke trenet noenting som helst siden jeg dro på ferie, men nå blir det andre boller 🙂

 • Nina sier:

  Haha, så søte eseler.
  Jeg har også fått trent litt i julen. Det ble 7km og 5km 1 og 2 juledag. Trur det er første julen ever det har skjedd 🙂
  Men har blitt inspirert av treningen din, så her er det skjerpings 🙂
  Hvordan springer du på mølla? invervaller/nonstop i x ant km? mange ganger i uka?
  Trur jeg skal printe meg en ut en månedstabell, bare for å føre opp hvor mange km det blir pr trening i uka. Lettere å se, og kanskje jeg til og med blir motivert når jeg ser jeg ‘mangler’ km ved slutten av uka. så ‘skyndter’ jeg meg med en ekstra økt =)

 • Ida sier:

  Når jeg flytter til Oslo blir jeg gjerne med på mange av turene dine!!

 • Svar: Jaaaa <3
 • thea sier:

  Vet du ikke hvordan esler ser ut……………….???!????!?!?!!!!!!!!!!!!

 • Svar: Eh, jo?!
 • Svar
 • N sier:

  Hei!

  Du som er så kjente i nordstrandsområde, vil du være så fantastisk og fortelle meg fine turmuligheter? Hvis jeg vil gå ned til hvervenbukta for eksempel, fra sæter. Hvor går man da?

  Er ikke så kjent her skjønner du!

  Lykke til videre spreken!

 • Svar: Det er ganske mange ruter du kan gå fra sæter til hvervenbukta. Den koseligste ruten er å følge ekebergveien bort til Ica ved Ljabru, gå inn Ljabrubakken til du kommer til en gangvei med skilt til Hauketo(mener jeg å huske), følg gangveien ned forbi en steinerskole og en barnehage, kryss veien, følg gangveien videre forbi hauketo togstasjon, videre opp en bakke, over broen, og så gangvei etter skilting til Fiskevollbukta eller Hvervenbukta. Gangvei hele veien dit, og det står skiltet. Raskeste vei vil nok være å gå nordstrandveien ned fra sæter, til åsdalsveien, følge den helt til den går over til å bli ingiers vei, følge ingiers vei ned til ljan, gå herregårsveien ned til fiskevollbukta 😉 Håper dette hjalp deg noe. Kan godt tegne det opp på kart til deg om du ønsker det 😉 Ellers synes jeg fine turmuligheter er bort på ekeberg, rundt østensjøvannet, inn i skogen (tar ca. 15-20 min å gå til skulleruddumpa fra sæter, og vips så har du hele østmarka for dine føtter), ut til ulvøya…
 • Svar
  Kommenter


  kamilla (a) kamillak.com

  Sider

  INSTAGRAM: kamillako

  bloglovin

  Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.

  Kategorier