27 november 2011 -- 9:07

Mister tydeligvis mer og mer av det lille tidsperspektivet jeg hadde, for jeg kan nesten ikke huske å ha trent denne uken. Fint at jeg fører logg, for jeg ser jo at kroppen har fått kjørt seg fint. Begynner også å se en aldri så liten ramme på magen, og det er et tegn på at ting går i riktig retning. Det å slutte med alle de tullete mageøvelsene viste seg å være like greit.

Alltid like kos å være den eneste jenta i styrkeområdet. Blondt hår, pupper og rosa genser er en ganske stor konstrast til de store klumpene med testosteron som går rundt der, hehe. De er utrolige hyggelige da!

Her tok jeg bicep curl med 12 kg i hver hånd, mens han ved siden av meg tok 34 kg eller noe i hver hånd. Haha!

Kjøpte meg nye sko på fredag! Vanntette, refleksbelagte og gode på foten. Nike såklart.

Lurer på hva jeg skulle gjort uten denne karen… Og humoren vår! Vi er trolig de morsomste i dette landet. Ler bare jeg tenker på hvor tragiske vi noen ganger er. Så lenge vi får trent skikkelig er det bare fint da.

I morgen starter en ny uke, min nest siste skoleuke før én måned med juleferie. Har planlagt å bruke den måneden på trening, baking, søvn og latter.

Hvordan har deres treningsuke vært?

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Alexa sier:

  Oh, Nike er min favoritt! Har alltid vært. både i klær og sko, skoene er nemlig helt fantastiske synes jeg. Så gratulerer med ny fantastisk fottøy 🙂

  Du er kjempeflink og må bare stå på! Jeg har ikke trent de dagene jeg jobbet (seinvakt) og synes det er litt trist :/ Men er kjempe imponert over deg og dine fremgang! Du har en veldig fin treningsblogg full av fine bilder og litt mote& stil, elsker det 😀

  Svar: Takk for alle de fine ordene! 🙂

 2. Cecilie Maria sier:

  Du er utrolig flink! Og ingenting er jo mer motiverende å se kroppen i endring.

  Min uke har vært både og. Har trent en god del, men måtte gjøre ting litt alternativt, på grunn av magesmerter når jeg løper. I dag skal jeg gi løpingen en ny sjanse, og håpe at det går like fint som vanlig, hvis ikke må jeg ta en tur til legen. :/ Hater slike dumme avbrytelser i treningen, når jeg ellersd er klar for å gi alt…

  Svar: Tusen takk! Håper virkelig at du slipper å måtte ha en slik avbrytelse. Det er så kjedelig når man egentlig har lyst til å gi alt, men av en eller annen grunn må holde tilbake! 🙂 Sender gode tanker din vei 🙂

 3. Mira sier:

  Er imponert over 12-kg’en jeg altså, svakisen meg klarer ikke mer enn halvparten på biceps-curl. Minner meg på om at jeg må komme meg på treningssenteret snart 😉

  Svar: Hihi <3 Jeg er ikke misfornøyd med min prestering altså, det var bare så stor kontrast til han digre fyren ved siden av meg.

 4. Eline sier:

  Så flink du er å trene, eg blir nok ganske motivert av deg! 🙂 Og flotte sko!

  Svar: Herlig!!! 😀

 5. Maren Melstveit sier:

  Flinka! Har trent én gang denne uken, og kan egentlig ikke skylde på eksamenslesing heller, gjelder jo bare å planlegge dagen. Men neste uke skal bli bedre =)

  Svar: Man kan vel egentlig aldri skylde på tiden… Heller prioriteringer og skader, hehe.

 6. Luisa sier:

  Flink! Jeg skal opp å trene snart nå. Lurt å føre logg ja, det gjør jeg og 🙂

 7. Karoline sier:

  Så flinke dere er! Begge to!

 8. Monique Lund sier:

  Gud å go du æ Kamilla! Thumbs up!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.