10 november 2011 -- 13:53

Jeg er knallfornøyd med dagens bakst! Det ble totalt 58 franske makroner! Noen blir dessert etter middag i dag, noen blir med på hyttetur i helgen, og mesteparten har tatt turen til fryseren. Klarte endelig å lage en stor porsjon som ble bra, så neste gang jeg lager den skal jeg ta steg-for-steg-bilder til dere. Frem til da kan dere prøve dere på oppskriften jeg la ut HER. Har oppdatert det innlegget med noen tips helt nederst.

Noen som vil smake?

Og sjekk her! Elkjøp har dagstilbud på Dolce Gusto-maskinen jeg har! Den koster nå 399 kr (til vanlig koster den 999 kr). Med andre ord et kupp! Sjekk tilbudet HER. Takk til Kamilla som gjorde meg obs på det.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Maren Melstveit sier:

  Fy søren det der så helt himmelsk ut! Ingen tvil om at jeg skal prøve å lage makroner i helga!

 2. Karoline sier:

  Jaa, jeg vil smake ! De så ordentlig proffe ut, du er kjempe flink 😀

 3. Katrine sier:

  Wow, de er jo heeelt perfekte! 😀 gleder meg til steg for steg bilder!

 4. Kristine sier:

  Har fulgt oppsrkiften din endel ganger, og å få de perfekte hver gang krever trening! Sliter litt med at de sprekker i ovnen jeg? Og hjelper det med at bunnen ikke sitter igjen i papiret ved å la makronene hvile på brettet, om du skjønner hva jeg mener? 🙂

  Svar: Hm… Lar du de hvile lenge nok før du steker dem? Bruker du to stekebrett? Banker du stekeplaten i bordet så fort de er laget slik at bobler kommer til overflaten? Franske makroner krever sin baker, det har jeg fått erfare seg. Tok mange ganger før jeg fikk mine perfekte. Første gangen måtte jeg kaste alt i søpla, husker jeg ble skikkelig lei meg/sint. Og ja, det hjelper å la dem hvile. Krever tålmodighet, men er absolutt verdt det. Denne gangen stekte jeg på 175 g i 14 min, det viste seg å være ganske perfekt.

 5. Rina sier:

  Åh, takk for tips om kaffemaskinen! Fikk kapret en, dessverre ikke til meg selv – det ble heller årets julegave til verdens beste mormor, hehe. 🙂

 6. Så flink du er! De så utrolig gode ut!
  Jøss, ikke hver dag man bli linket til 😀
  Vel, angrer ikke på at jeg bestilte kaffemaskinen i natt, for idag morges var den utsolgt. Bare på noen få timer!

 7. Luisa sier:

  Yummy!!! Du er så flink, har veldig lyst å prøve selv også, men har ikke kjøkkenmaskin så skal vente til jeg får det hehe. Men legg ut trinn for trinn med alle tips og triks for å få dem perfekte 😉

 8. Nina sier:

  Utrolig fine! Nå er det lenge siden jeg har laget makroner, kanskje det blir helgekosen til mamma 🙂 Haha, jeg elsker å lage makroner, men jeg tåler ikke mandler så kan ikke spise dem selv:p

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.