14 november 2011 -- 14:00

Noen av favorittene er nye siden sist, men noen av de gamle slagerne holder godt på plassen sin.

Whey-proteinpulver med smak av «cookies and cream». Tar gjerne en shake etter trening. Jeg pleier å ta 2 dl skummetmelk, 1/2 – 1 scoop proteinpulver (måleskje følger med) oppi morgenkaffen min óg. Kan bestilles HER.

Fiberpulver. Brukes i brød, havregrøt, pannekaker osv for økt fiberinnhold. Bruk lite av gangen, for dette suger til seg masse væske, slik som fiberhusk. Har du for mye i grøten blir det nesten gummigrøt. Kan bestilles HER.

Fibermel ala fiberfin. Bytt ut noe av melet i bakst med denne, så får du økt fiberinnhold, lavere GI og dermed lengre metthetsfølelse. Jeg bruker denne når jeg lager sunne scones. Kan bestilles HER.

Kokosmel. Dette produktet går igjen her. Genialt å erstatte noe av melet i muffins med dette, så får du et hint av kokossmak i tillegg til økt fiberinnhold. Suger til seg en del væske, så finn en balanse. Kan bestilles HER.

Steviadråper er søtt med smak. «All natural – zero calories». Sjokoladedråper eller english toffee-dråper i kaffen… Nam! Tenkte å prøve meg på noen nye smaker snart. Kan bestilles her: peppermynte, sjokolade, vaniljekrem, english toffee.

BCAA. Tre aminosyrer for blant annet muskelvekst, hindre muskelnedbryting og for å unngå melkesyre. Tar dette før og etter styrketrening, til tross for at det ikke smaker direkte godt. Ble vant til smaken etter et par uker, men vurderer kapslene neste gang. Kan bestilles her: pulver og kapsler.

Atkinsbarer er min guilty pleasure. Jeg bryr meg om kaloriene, og disse inneholder mindre kalorier (150kcal) og mer protein (10g) enn vanlig sjokolade, i tillegg til at jeg synes det er perfekte porsjoner. Synes «Dark Chocolate»  og «Chocolate Coconut» (smaker som Bounty) er de beste. Kan bestilles her: dark chocolate og chocolate coconut.

Erythritol. Naturlig sukker uten kalorier. Her i landet kjent som sukrin. Bruker dette i bakst, og egentlig alle steder der jeg før ville brukt sukker. Noen får en kald ettersmak av dette, jeg får ikke dette, så lenge det ikke er snakk om store mengder. Genialt til bakst, for eksempel muffins. Kan bestilles HER.

Fiberbarer med peanutsmak. Skikkelig grove barer. 140 kcal per stk. Fine å ha i vesken hvis man skulle bli sulten eller blir litt lenge mellom måltidene. Eller hvis magen rumler som en elefant i forelesningen. Kan bestilles HER.

Håper tipsene faller i smak, dette innlegget tok bare hundre år å lage. Vet selv hvor deilig det er med direktelinker til produktene, så det er vel verdt det. Bruk gjerne kode VIG408 for $5 rabatt ved første bestilling. Varene sendes fra USA så det kan ta alt fra én til fire uker å få pakken hvis du bestiller med vanlig post. Skal du kjøpe bakevarer til jul kan det jo lønne seg å kjøpe nå, så er du sikret å få det i tide. Enjoy!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Takk for veldig mange bra tips! Jeg har lenge hatt lyst til å bestille noe, men har så lite kunnskap om de ulike produktene, men dette var veldig lærerikt og nyttig 🙂

 2. Ulrikke sier:

  Tusen takk for flotte tips! Ble ordentlig inspirert 🙂

 3. Kristin sier:

  takk! elsker iherb, og anbefalinger derfra er supert! 🙂 takk for at du tok deg tid.

 4. susanna sier:

  jeg måtte le når du skrev «eller hvis magen rumler som en elefant», haha det skjer svært ofte nå enn før, vet egentlig ikke hva det skyldes, for før trodde jeg det var pga at jeg var sulten, men den gang ei. jeg har prøvet ut steviadråper, men syntes ikke det er så godt, men er vel vanesak?

  Svar: For meg var det ikke en vanesak, men kanskje du har brukt for mye? Eller en vond smak? Ikke vet jeg 🙂

 5. Lene sier:

  TAKK for tipset om Glycemic Control Resistant Starch! Har lenge lett etter alternativ til fiberfin som kan kjøpes på I herb! TAKK, Kamilla!!! 😀

  Svar: Bare hyggelig! 🙂 Du bør sjekke ut resten av varene fra det merket i samme slengen! 🙂

 6. Bruker mange av disse selv 😀

 7. Siv Annette sier:

  Jeg har lenge tenkt å bestille en hel del fra iherb, men har ikke fått meg til å bare «bestille noe som ser godt ut», men takket være guiden din tørr jeg nå å prøve! 😀 Hvordan er iherb mtp toll? skriver de på at det er gave? Eller må man holde seg under 200,- ? Uansett, tusen takk for et godt innlegg, som jeg garantert kommer til å få bruk for! 🙂

  Svar: Hold deg under 200 🙂 Frakten er såpass rimelig at å holde seg under 200 ikke blir dyrt fraktmessig selv om du bestiller flere pakker. Spørs selvsagt hvor tunge pakkene er, men du skal vel ikke bestille bly 😛 Jeg har alltid holdt meg under 200 kr. Om du bestiller pakker rett etter hverandre slås de ikke sammen. Jeg har bestilt fire pakker på et kvarter, og holdt alle under 200 kr 😉

 8. Ina sier:

  Veldig bra innlegg! Jeg blir insirert 🙂

 9. Mari sier:

  Supre tips, satser på å få bestilt noe når lønningen kommer i neste uke 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.