Hiv og hoi

Slik så fredagskvelden min ut. Ikke et ord ble skrevet på eksamensoppgaven, og ryggen holdt seg for det meste i ro. Resultatet av dette ble en nesten frisk rygg, og en meget energisk Kamilla på lørdagsmorgenen. Gjennomførte den planlagte treningsøkten med Tor-Arne, og passet selvsagt på å kjenne etter om ryggen tålte øvelsene. Nå venter eksamensoppgaven på meg i noen timer, før jeg skal begynne å lage tapas. Fikk tilsendt en del produkter fra Santa Maria, pluss et hefte med 41 tapasoppskrifter. Har valgt ut noen av dem, og gleder meg til å teste. Så får vi se da, om jeg får det til…

God helg, alle fine mennesker der ute! Håper dere koser dere.

5 kommentarer til “Hiv og hoi

  1. Silje

    Koselig bilde! Det er litt godt i blant å bare ha total avslapping og slenge seg opp i sofaen. Sjokkis, stearinlys og film slår heller aldri feil på en fredagskveld!=) God helg til deg også!=)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *