7 oktober 2011 -- 13:36

Responsen fra Lene var: «Sovna på sofa’n jeg, våkna til ville Wordfeudtilstander.» Haha!

For de som ikke vet hva det er, så er Wordfeud scrabble på telefonen. Du spiller med venner. Jeg er avhengig! Og hvis noen av dere skulle ønske å spille med meg så heter jeg overraskende nok KamillaK der.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Siv sier:

  Haha, spill, du… Jeg har et byggespill, men jeg bruker nesten ikke telefonen lengre :p

 2. Jezuz christ! Fikk hun 280 poeng for den der???
  Jeg er også HELT hekta på dette spillet. Det tok litt overhånd en stund og øynene gikk i kryss, så nå er jeg på rehab, men jeg kommer sterkere tilbake. Da kan vi spille sammen 😀

  Svar: JEG fikk 280 poeng 😀 Hehe. Du får gi lyd fra deg når du er tilbake da, så kan vi spille.

 3. Omana sier:

  Å herregud, jeg vil ikke spille med deg mer!

  Svar: WHAT? Du leder jo!

 4. Lene J sier:

  HAHAHA! Eh, ja! Det var ville tilstander! ;D Hva skjer med høyeste poengsummen ever?

 5. Å det høres moro ut. Har sett så mange tweets om det i det siste så jeg har virkelig lurt på hva det var. Får man det på Android?

  Svar: Ja, det gjør man! Spiller med venninne som ikke har iPhone, så… Aner riktignok ikke hvordan det funker, men du finner det vel der du finner andre programmer?! Hehe.

 6. Charlotte sier:

  Sykt… Begynte å spille det i går kveld. Måtte jo bare prøve etter å ha sett alle tweetsa dine om det. :p Men har du den kjøpte versjonen? For jeg har ikke sjans til å få så mange poeng. :/

  Svar: Haha, føler jeg får ansvar for mange avhengige Wordfeudere nå. 😀 Har bare gratisversjonen 😉 Har aldri fått så høyt før altså, det er derfor jeg gjør så big deal ut av det. Ble helt sjokka, hehe. IKKE vanlig å få så høyt. Den kjøpte versjonen er det samme som gratis, bare uten reklamen.

 7. Charlotte sier:

  Hehe, blir jo sånn da, man må liksom bare prøve det folk anbefaler. 🙂 men hm… skjønner ikke hvordan du har DW, DW og DL rett etter hverandre. Hos meg er det kjempestort mellomrom mellom dem. Er det forskjellige «brett»?

  Svar: Ah, ja, du kan velge mellom «normal» og «random» der random definitivt er det artigste brettet! Normal er ganske kjedelig synes jeg, for der står jo spesialfeltene helt likt hver gang, og det er ikke mange muligheter for å leke med kombinasjon 😉

 8. Charlotte sier:

  Oh, takk! 😀 Skal helt klart begynne med det! Er allerede lei det normale brettet etter én endt «feud». :p

  Svar: Haha, herlig! Skjønner det. Det er jo ikke spesielt artig 😛 Kos deg videre i kveld!

 9. Luisa sier:

  Jeg tør ikke å spille, for jeg blir sikkert avhengig hihi :p

 10. Monica sier:

  Hei!! Det virker som dere vet hva de spesialfeltene betyr!? DW, DL åsså videre! Jeg skjønner INGENTING av poengberegninga til WF!:p

  Svar: Haha 😀 DL: Double Letter. TL: Tripple Letter. DW: Double Word. TW: Tripple Word. Slenger du på en U(fire poeng) på en TL så får du altså 13 poeng for den bokstaven 😉 Håper det hjalp deg noe.

 11. Monica sier:

  Ahh, jo, henger med! Litt mere nå enn i sted!;p Takk!;p

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.