9 oktober 2011 -- 9:01

Sett på maken?! INGEN løpeturer. Skulle tro det hadde klikka helt for meg. Bytta ut alle løpeøktene med ellipse og gåturer. Skal man ha variasjon så skal man ha variasjon. Har fått inn noen skikkelig gode styrkeøkter denne uka, og det er uansett det viktigste.

Når det kommer til gåturene synes jeg det er viktig å holde et visst tempo. Noen velger å kalle det powerwalk. Man skal i hvert fall ikke slippe unna svetten bare fordi man ikke jogger. Hjertet skal jo bli sterkere.

Turen i går var svært Nike-preget, noe egentlig alle treningsøktene mine er. Sko, sokker, bukse, sportsbh, t-skjorte, hettegenser og jakke fra Nike. (Trusa var dessverre fra H&M)

Så… Da gjenstår det bare å høre hvordan deres treningsuke har vært?!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Marianne sier:

  Å, du er for søt 🙂

 2. Hilde sier:

  Jeg var på spinning på mandag, bittelitt styrke på onsdag og spinning og styrke på lørdag 🙂 Begynner ganske rolig jeg da med tanke på den smellen jeg hadde for et par måneder siden!

  Du er flink! Kan du ikke skrive et innlegg om hvordan du liker de ulike gruppetimene på sats?

  Svar: Flink du er! 🙂 Jeg er ikke noe gruppetime-menneske, så det tror jeg ikke vil bli et særlig godt innlegg. Kan anbefale CrossTraining, det er vel det eneste. Det er jo bevist gang på gang at timer som Zumba osv. ikke gir spesielt god effekt i forhold til hvis du kjører tunge økter på egenhånd. For de som sliter med motivasjonen er det jo gull verdt, men jeg får mye bedre utbytte av å trene i studio.

 3. Sigrid sier:

  Lenge siden du kjøpte den rosa jakken? Har lett etter en lignende leeenge, men finner aldri noe. Benytter sjangsen til å si at bloggen din er supermotiverende og inspirerende, er alltid innom et par ganger om dagen for å se etter nye oppdateringer! 🙂

  Svar: Først og fremst: tusen takk for herlige ord 😀 Og så til jakken. Den har jeg kjøpt på SATS. De selger Nike-produkter hos alle (?) SATS-sentre i Oslo, og jeg tror de fleste fortsatt har denne inne. Ikke lenge siden jeg kjøpte den. Den er på salg utvalgte steder. Du trenger ikke være medlem for å handle tror jeg, for det er før man har gått inn på selve senteret de fleste steder. Du kan jo ev. høre. Har aldri sett den noe annet sted dessverre.

 4. Sigrid sier:

  * sjansen…

 5. polliani sier:

  ahhh gleder meg til å sette i gang med treningen igjen..

 6. kine emelie sier:

  mandag hadde jeg treningsfri, tirsdag syklet jeg to mil, onsdag hadde jeg fire timer gym + jogget syv kilometer, torsdag jogget jeg åtte kilometer, fredag hadde jeg fri, lørdag powerwalket/løp jeg åtte kilometer og i dag har jeg gått cirka fem kilometer med hunden til søstra mi (regnet pisser ned, så tror det holder med det). har også trent en del styrke innimellom 🙂

  Svar: KJEMPEBRA jobba 😀 Flink du er! Inspirerende. FIRE TIMER GYM? Oh my.

 7. A. sier:

  Null trening denne uken. Forkjølet og syk så det holder!! Gleden med å begynne å jobbe i barnehage, ehe.. Basselusker overalt!
  Kommer sterkere tilbake, det er i allefall planen 🙂
  Du er så flink til å trene, Kamilla! Det virker som du klarer å holde en fin flyt i treningen, mister du aldri motivasjonen og orker rett og slett ikke å trene? 😛

  Svar: Åh, ser den. Er så glad jeg holdt ut over et år i barnehage uten å være syk en eneste dag. Tror ALLE andre blir syke i starten. Uff 😛 God bedring da! Ang. motivasjonen så… nei. Egentlig ikke. Altså, jeg har mistet motivasjonen før, men siden november i fjor har det gått i ett. Har ikke trent like mye til enhver tid, men det har vært pga tidsklemme. Når du har jobbet på friluftsavdelingen i barnehagen i 7,5 time ute i 15 minusgrader så er du liksom ikke så veldig gira på å gå ut av døra igjen når du først har kommet hjem. Hehe. Og det må man jo bare godta. Har du først motivasjonen på plass så dyrker den gjerne seg selv. Heldigvis! 😀

 8. Trine sier:

  Ikke-eksisterende… Antibiotika-kur for ukjent infeksjon setter en effektiv stopper for det!

 9. Kristine sier:

  Så flink du er, jeg blir veldig motivert av bloggen din (og deg, da). Synes jeg har vært veldig flink denne uken, har trent 5 ganger. Holder på med ett løpeprogram – så håper jeg ser resultater allerede neste uke. 🙂

 10. Sigrid sier:

  Tusen takk for svar! Skal sjekkes ut i morgen 😀

 11. Sequin sier:

  For en uke!! Nå fikk hvertfall jeg dårlig samvittighet, men bra jobba til deg 🙂

 12. Min treningsuke har bestått av dance aerobic, pilates, Burlesque, xcyling og enda litt mer Burlesque 😉
  Jeg er fullt klar over at jeg ville fått større utbytte av å ha en PT-time eller løpe på mølla én time enn en sensuell dansetime, men det er viktig å ha det gøy og svetten renner jo! En del på disse timene står bare å gjør noen puslete bevgelser i bakgrunnen og det er klart at det får du verken kondis eller figur av! Men for oss som tar den helt ut når vi danser så er det absolutt god trening 🙂

 13. Luisa sier:

  Søt du er! Bra jobba, jeg trener bare sykling og apparater for tiden, er ikke så mye annet jeg kan trene, men jeg koser meg masse 😀 Elsker å være i gang igjen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.