31 oktober 2011 -- 12:48

Slik så forrige uke ut. Helgens turgåing kjennes i beina, så det blir nok ikke noe særlig løping denne uken. Gjør absolutt ingenting, tror bare det er fint med variasjon. Kom nettopp hjem fra SATS, der jeg tok kroppsanalyse. Gøy å se, og gleder meg til å ta den igjen på nyåret. Vet at den ikke er helt nøyaktig, men velger å tro at den gir en grei pekepinn. Ønsker å tro det i hvert fall, for jeg likte det jeg så, haha. Har dere fått trent noe da?

Nå venter en eksamensoppgave på meg. Surt å sitte inne når det er sol ute!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Maren Melstveit sier:

  Flinka! På mandag trente jegstyrke for meg selv, tirsdag kondisjon + styrke, onsdag bosu+styrke og torsdag morgenspinning. Langt bedre uke enn den forrige 😉 Satser på at denne uken blir like bra =)

  Svar: Wow 😀 Bra jobba! Flink du er! Satser på at du får det til.

 2. Cecilie Maria sier:

  For en innsats!!! Ikke rart du ser resultater på analysen – det har du virkelig fortjent også. Er jo så gøy når man har framgang! Jeg skal ta slik jeg også snart, når maskinen kommer tilbake på senteret om et par uker. Håper på litt sterkere muskler 😉

 3. Luisa sier:

  En bra uke 🙂 Skulle på trening i dag selv, men har fått ørebetennelse så jeg må bare droppe det. Men på onsdag skal jeg uansett (og i morgen) for da får jeg satt opp treningsprogram endelig 😀 Gleder meg!

 4. Hverdagshelt sier:

  ååå den som hadde tid til så mye trening! Er hjemme med 9mnd baby og er jo helt utslitt når kvelden kommer. Men vi er da hvertfall ute på tur med vogn de fleste dagene… Er jo nesten sånn at jeg gleder meg til å kunne måke litt snø til vinteren…

 5. Du er kjempeflink! Mener ikke å være kritikeren, men er du ikke redd for belastningsskader eller andre plager med så mye trening? Pass på deg selv hvert fall 🙂 Kjenner altfor mange som har pådratt seg betennelser og skader i det siste!

  Svar: Takk! Bare hyggelig at du passer på 😀 Og jo, jeg er en faktisk redd for det, men jeg føler jeg er ganske flink til å følge «føre-var»-prinsippet. Vet at leggene og knærne fikk kjørt seg mye den uken som var, så denne uken blir det ingen løpeøkter for eksempel 😉 Og hvis jeg starter igjen neste uke så blir det rolig opptrapping 🙂 Prøver å passe på så godt jeg kan. Vil heller være forsiktig enn å bli skadet. Styrketreningen er jo heldigvis med på å forebygge belastningsskader. (Og med det så stikker jeg for å møte Tor-Arne for å trene, haha)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.