23 oktober 2011 -- 11:00

 

Slik ser min treningsuke ut. Blir alltid like overrasket når jeg skal lage disse oppsummeringene til dere. Kan liksom ikke huske å trent SÅ mye. Føler jeg har sittet bom stille med bøker foran meg hele uken, men det har jeg jo tydeligvis ikke. Veldig fornøyd! Styrketreningen er jo det viktigste, og nå har Tor-Arne og jeg begynt med en litt annerledes splitt enn før, så det kan bli gøy å se hvordan kroppen reagerer på det. Skal sette opp program for styrkeøktene i november en dag nå. Lenge siden vi har fulgt et program, så det blir nok bra.

Når det kommer til kostholdet har den siste uken virkelig vært helt optimal. Har vært så flink og sunn at jeg faktisk har overrasket meg selv litt. Visste at jeg hadde en god dose selvdisiplin, men likevel…

Ellers leser jeg jo en del om kosthold og trening på nettet, gjerne som sengelektyre før mine ni-ti timer med søvn. Fitnessbloggen er en av favorittene, og jeg tenkte å tipse dere om noen av innleggene der:

Så til det obligatoriske: Hvordan har deres treningsuke vært?
Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Flinking! 😀

  Har fått til en relativt grei treningsuke selv, med tre knallgode økter på SATS med 30 min tredemølle som oppvarming og deretter styrketrening ben første økt, overkropp andre økt og rygg + core siste økt. 🙂 I tillegg har jeg fått meg skritteller nå og har et mål om å gå minst 12000 skritt hver dag, noe jeg er godt i gang med! 😀 I morgen skal jeg også melde meg inn i Studendidretten igjen, så nå blir det skikkelig treningshøst! 😀

 2. Cecilie sier:

  Deprimerende! Hatt gode økter over lengre tid og skulle teste fremgangen denne uka. Stor fremgang på beinpress og pushups, men ingen forandring verken på vekt eller muskelprosent… Kjedelig! Inspirerende linker, og fortr

 3. Rina sier:

  Du er flink! 😀 Selv har jeg bare hatt tre styrkeøkter og noen gåturer denne uken, hehe. 🙂 Elsker artiklene til Fitnessbloggen!

 4. Luisa sier:

  Så sprek og flink! Virkelig inspirerende, håper jeg snart er på ditt nivå haha. Det nå være en god følelse å ikke føle at man har trent så masse, åsså har man det likevel!!

 5. Kristin sier:

  for en super blogg! matoppskrifter på fine ting som ser altfor gode ut (og som attpåtil er sunne), fine landskapsbilder, klesinspirasjon og treningsmotivasjon! har lest meg gjennom 24 sider av arkivet ditt idag, får nok fortsette i morgen! 🙂

  Svar: Wooow! Det må være tidenes hyggeligste kommentar! Du traff godt der. Tusen, tusen takk! Utrolig hyggelig at du liker det du ser. Ah, nå gjorde du dagen, om ikke uken min. 😀 Ha en herlig mandag!

 6. Maren Melstveit sier:

  Blæh, nok en dårlig treningsuke for meg! Kun én økt! Selvdisilpinen er ikke tilstede under UKA, og det er mer fristende med øl enn joggesko! Men denne uken derimot SKAL bli bedre! Det har jeg bestemt meg for.

  Ikke så rart under UKA da! 😉 Lykke til med den kommende uken! You can do it!

 7. Cecilie Maria sier:

  Godt jobbet, frøken!! Du er rå!

  Min treningsuke har vært frustrerende, fordi jeg er småsyk. Så da blir det bare kosetrening. Litt styrke, yoga, bodybalance osv. jeg vil løøøøøøøøpe! 🙁

  Takk! 🙂
  Åh, god bedring! Skjønner at du vil kjøre på med litt hardere trening, men du må lytte til kroppen! Håper du snart er i gang for fullt!

 8. Johanne sier:

  Flink du er, inspirerende til tusen! Hvor lang tid brukte du på 2000 meter roing? 🙂

  Svar: Hyggelig! 🙂 Tja, si det… Pleier å avslutte styrkeøktene med Tor-Arne med 500 m roing, noe som tar 2 min… Så rundt 9 min kanskje, klarer nok ikke holde en så høy intensitet 2000 meter som ved 500 meter 😉 Kan skrive det ned neste gang hvis det er av interesse.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.