25 oktober 2011 -- 11:08

Startet dagen med en joggetur/powerwalk. Ble vel det man kan kalle rolige intervaller. Rask gange og jogging om hverandre. Mot slutten gikk beina mine av seg selv, og det eneste jeg tenkte på var varmovnen og proteinshaken som sto og ventet på meg hjemme. Litt av en motivasjon for å fortsette, hehe.

Frokosten i dag ble havregrøt med litt av hvert oppi, cookies&cream shake og kaffe med 1 dl av shaken oppi.

Nå skal jeg henge litt over varmovnen før jeg stikker til SATS for en ryggøkt med Tor-Arne. Går rykter om at Erikke kanskje blir å se på SATS óg, i tillegg til at jeg skal møte en venninne etter treningen, OG jeg skal på butikken med mamma etterpå. Blir en herlig dag med andre ord. Spørs om det blir noe særlig tid til lesing…

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Morgentur er herlig! Jeg elsker det 🙂 Ha en fin dag, ser ut som den blir det i alle fall!

 2. Cecilie Maria sier:

  Flinkus! Ser ut som et fint sted å gå/løpe!

  Er den shaken god? Høres jo godt ut… *sikle* Jeg syns mange shaker er helt uutholdelig ekle, nemlig, klarer aldri fullføre glasset. 😛

  Ha en deilig dag!

  Svar: Takk! 🙂 Jeg blander shaken med skummetmelk eller soyamelk, og da synes jeg den er knallgod. Jeg har faktisk tre eller fire proteinshaker jeg synes er skikkelig gode. Og én som smaker piss. Har ikke prøvd den med vann, så det kan jeg ikke si noe om… 🙂 Ha en herlig kveld!

 3. Høres ut som en fin dag 🙂 Flotte høstbilder også <3 Kos deg søta 😀

 4. Anne sier:

  Hei! lurer på hvor du kjøpte Balenciaga veskene dine og hvor mye du betalte for de? 🙂

  Svar: Work: MA i Oslo. City, envelope clutch, det rosa armbåndet: Balenciaga i Mount Street i London. Det blå armbåndet: Selfridges i London. Prisen for hver enkelt kan du sjekke på balenciaga sine hjemmesider. Der ser du også fargeutvalg – noe som varierer fra sesong til sesong 😉 Prisene varierer jo, så det jeg betalte er ikke nødvendigvis det man må betale nå.

 5. Nøve sier:

  Får norgesavn av bildene dine!

 6. Ingrid sier:

  Syns du det er bedre å jogge før frokost i forhold til senere på dagen? Gir det mer energi?

  Svar: Jeg får utrolig lett hold, så jeg foretrekker å løpe før jeg har spist noe. Løper jeg en annen tid på døgnet må det bli på kvelden, og det må være minst tre timer siden jeg spiste. Det krever altså mer planlegging fra min side 😉 Gjør det du føler for! Jeg får masse energi og overskudd uansett når på dagen jeg løper. På mandager løper jeg så og si alltid på kvelden, og da spiser jeg bare middag litt ekstra tidlig. Utrolig deilig det óg 😉 Surrete svar fra meg, men håper du fikk svar på det du lurte på.

 7. Ina sier:

  Herlig! Kjenner at dette ga inspirasjon. Så i morgen blir det turgåing:)
  Ha en fortsatt fin kveld!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.