6 oktober 2011 -- 15:07

Etter å ha lest LovelyLiller i månedsvis fant jeg i våres ut at jeg skulle bestille et par ting fra iHerb. Vel, nok en avhengighet i gang. Tanken var egentlig at det skulle bli lettere å spise ren mat, men tror dere ikke noen av favorittene inneholder kunstige saker? Joda… Sånn går det. iHerb har i hvert fall haugevis med kosttilskudd, supermat, og egentlig alt en kan tenke seg av slike ting. Og så og si alt er billig!

Steviadråper. Seks dråper «English Toffee» i kaffen – og vips så har du godiskaffe! Og vaniljedråpene er perfekte i smoothie. Steviadråpene inneholder null kalorier, er naturlige, og veldig drøye i bruk.
Linker: Vanilje, toffee, sjokolade.

Erythritol. Bare jeg ser logoen til «Now Foods» får jeg gode assosiasjoner, og det virker det som mange andre iHerbkunder også gjør. Dette er erythritol, noe du kan kjøpe på helsekosten under navnet Sukrin. Det er en erstatning for sukker, inneholder null kalorier, og er naturlig. Kan gi en kald ettersmak.
Link: Erythritol.

Atkinsbarer. Guilty pleasure! Atkinsbarene er det delte meninger om, og til tross for at jeg vet at alle ingrediensene ikke er helsekost velger jeg å unne meg en i ny og ne likevel. Når det kommer til næringsinnhold, er de såpass bra at jeg fint klarer å se forbi de kunstige stoffene, hehe. Kjempegode på smak!
Linker: Kokossjokolade (helt som bounty),  mørk sjokolade med litt crunch.

BCAA. Etter å ha hørt sikkert åtti ganger at jeg som liker styrketrening bør teste ut BCAA så jeg har nå fått det i hus. Også fra Now Foods. Det er tre aminosyrer, og formålene er å påskynde resitusjon, hjelpe til med muskelbygging, og forhindre muskelnedbryting. Denne er helt ren, og smaker deretter, men den går ned.
Link: Now Foods BCAA 

Får alltid med noen vareprøver når man bestiller fra iHerb. Har fått flere prøver som har vært kjekke å ha i treningsbagen, som for eksempel porsjonsposer med proteinpulver.

Hvis dere bruker koden VIG408 får dere $5 rabatt på første bestilling. Husk at det kan være lurt å holde seg til under 200NOK per pakke, og heller bestille flere pakker. Frakten er såpass rimelig for lette varer, så det er verdt det. Så slipper du mva og fortollingsgebyr.

Flere som har erfaring med iHerb? Noen favorittprodukter jeg bør sjekke ut?

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Rebecca sier:

  Jeg ble inspirert av alle bloggerne som skrev om iHerb jeg og så la inn min første bestilling for litt over 2 uker siden, spent på når den kommer fram. Dersom den kommer fram og jeg er fornøyd kommer jeg nok til å bestille mer derfra og. Hvor lang tid tok det før du fikk pakken din?

  Svar: Det har tatt alt fra seks dager til tre uker. De fleste gangene har det faktisk tatt nærmere tre uker. I mellomtiden blir jeg gjerne utålmodig, så da legger jeg inn flere bestillinger, haha. Du får den nok snart 🙂

 2. Camilla sier:

  Tart Cherry <3 Mitt yndlingprodukt! Alt du trenger av antioksidanter + at den hjelper på søvnen min (inneholder melatonin, "søvnhormonet"). Jeg sovner fortere om kvelden, og har bedre søvnkvalitet (våkner ikke hundre ganger om natta de gangene jeg har tatt tart cherry før jeg legger meg). Også smaker det supernam!

  http://www.iherb.com/Organic-by-Nature-Pure-Planet-Tart-Cherry-Concentrate-16-fl-oz-0-473-l/16048?at=0

  Har også andre favoritter som spirulina, chlorella, kamut hvetegress, amla c plus (c-vitamin tabletter), Yummy Earth sine sukkerfrie kjærligheter, hempfrø og chia frø.

  Svar: TAKK for tips! Mye jeg må sjekke ut. Får faktisk lyst til å se om søvnen min kan bli bedre. Tviler, for jeg får høre at jeg sover som en bjørn i dvale, men man vet jo ikke 😀 Skal søke på alt du skrev, så får vi se om jeg kanskje klikker noe av det hjem 🙂

 3. Lene sier:

  Så herlig med et sånt innlegg! Jeg er kjempestor iherb fan fra før, og det er så gøy å se hva andres favoritter er! Mine er de samme som dine, pluss noen til! Jeg er veldig glad i drink sticksene som er søtet med stevia! Blander du de ut i farris blir det som brus! du finner de her om du er intressert: http://www.iherb.com/search?kw=sugar%20free%20drink%20sticks

  Elsker forresten bloggen din, tror du er favoritten! 😀

  Svar: Åh, takk 😀 Koselig av deg 🙂 Ang. iHerb så må jeg sjekke ut de drink sticksene. Hørt så utrolig mye om dem, så kanskje jeg rett og slett må prøve selv.

 4. Lene sier:

  Hvis du er usikker på om du vil kjøpe, kan du jo bare bestille med en gratisprøve på en neste gang du bestiller fra i herb 🙂 Den som heter pomegranate berry er best! Styr unna trpoical punch! 😛

  Svar: Det jeg kan jeg jo eventuelt gjøre 🙂 Og takk for advarsel, haha 😀

 5. M sier:

  Kunne du laget et innlegg hvor du viser oss forskjellige styrkeøvelser og hvilke apparater du eventuelt bruker til styrketrening? 🙂

  Svar: Har du sjekket under kategorien trening? HER er et innlegg der jeg har skrevet om noen av øvelse i hvert fall. Jeg bruker hovedsakelig frivekter, benk og stang for tiden. Ellers varierer det litt hvilke øvelser jeg gjør. Prøver å variere litt, så kroppen stadig blir utfordret. Når Tor-Arne kommer hjem fra ferie så kan jeg kanskje klare å mekke et slikt innlegg… Skal ha det i bakhodet 🙂 Veldig bra at du kommer med ønsker!

 6. Anette sier:

  Hei Kamilla 🙂

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men hvordan har du klart å få til slike kule motiver på docken? Jeg prøvde å følge instruksjonene på det innlegget du la ut for ganske lang tid tilbake, men klarte ikke å få det til å fungere. Kan du hjelpe meg ? 🙂 På forhånd takk 😀

  Svar: Ikkesant de er kule? Er i overkant begeistret for docken min for tiden, hehe. Jeg bruker CandyBar, som du kan laste ned HER. Ikonene har jeg fått fra Artcore Illustrations, HER. Du kan laste ned alle de tre pakkene med ikoner, bare trykk på iContainer-linken under hver ikonpakke. Når du har gjort det så åpner du CandyBar, og så dobbeltklikker du på de nedlastede pakkene. Da vil de automatisk legges inn i CandyBar. Du kan derfra velge å erstatte de ikonene du vil, eller bare trykke på «Use These Icons» slik at alle ikonene forandres ut i fra hva utvikleren av ikonene har planlagt. Nå har jeg gjort dette så mange ganger, så det er godt mulig jeg har utelatt noe… Bare spør igjen hvis du ikke får det til! Ev. kan vi ta det over mail, så bare si i fra 🙂 Lykke til!

 7. Lillian sier:

  Kjøper fra iherb veldig ofte! Spirulina og chlorella er å anbefale!

 8. polliani sier:

  så FLINK du er, jeg gleder meg til å komme i gang igjen.. er gravid nå så det blir ikke så mye slanke mat

 9. Anette sier:

  Hei igjen 🙂

  Jeg klarer bare å skifte ut mappene, ikke de andre ikonene som feks firefox! Hvis det er lettere for deg å ta det på mail, så kan vi godt gjøre det 🙂 Takk for hjelpen!!

  Svar: Det er nok fordi du har på feil visning bare. I margen til venstre er det «change» og «organize» sant? Under change så må du ta på det andre ikonet fra venstre. «Change Application Icons». Da skal du få opp en oversikt over alle programmene dine! Og så gjør du bare sånn du gjorde for å forandre på mappene 🙂 Drar ikonene dit de skal, og trykker på apply changes, og så skal ting gå bra. Si i fra hvordan det gikk da.

 10. Tonje sier:

  Åh, takk for mange gode tips. De atkinsbarene med kokos er virkelig fantastisk. Har lagt inn en bestilling her tidligere, men kanskje jeg skal legge inn en ny en nå.

 11. Trine sier:

  Ahhh, Iherb <3 jeg elsker alle atkins-barene, spesielt de med peanøttsmaker, mmm! Også har de mange gode teer, som er utrolig mye billigere der enn hjemme. Og frø og kjerner. I massevis!! Jeg fikk lyst å prøve stevia nå, det skal med i neste bestilling, garantert!

 12. Ida sier:

  Åå, nesten så jeg må klikke hjem noen steviadråper! Fristet veldig med noe godt i kaffen! 🙂

 13. Kamilla sier:

  Hei! Jeg lurer på hva du vet/mener om HerbaLife? I forhold til ernæring osv, sammenlignet med andre produkter? Kjenner noen som bruker det, men er skeptisk av natur..

  Ellers vil jeg bare si at du har en veldig fin blogg, og et veldig fint navn;)

  Svar: Hei! Jeg hadde aldri hørt om det før du skrev det, men gikk inn og sjekket på nettsiden. Hva er det egentlig? Trodde først det var måltidserstattere, men de har jo masse forskjellig… Jeg er selvsagt skeptisk, noe jeg er til slike ting, men nå vet jeg jo ingenting om nettopp det merket der. Og TUSEN takk! Nydelig navn på deg óg, hehe. Kos deg i kveld, hva enn du skal finne på!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.