19 oktober 2011 -- 11:00

Å starte dagen med å gå seg en tur er virkelig luksus. Så fredelig og vakkert. Elsker høsten!
Disse bildene er riktignok fra søndag, for i dag startet jeg dagen med en løpetur i kulden. Ha en herlig dag!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Nydelige, herlige bilder! Skulle ønske jeg hadde tid og energi til å gjøre det samme. 🙂

  Svar: Takk, takk 🙂

 2. susanna sier:

  Hvordan klarer du å løpe når det er kaldt ute? Hvor lenge løper du i strekk, om du løper da 😉 + jeg elsker bildene dine 😀

  Svar: Det begynner å nærme seg slutten for uteløping for i år, det skal sies. Det var et par grader i dag, så det gikk greit, men jeg kjente at det ikke var ideelt, for å si det sånn. Løp nesten en mil, men måtte gå noen steder fordi det hadde vært minusgrader om natten og det var så glatt (løp ca. kl åtte). Og takk 😀

 3. Vakre bilder <3

  Svar: Takk! 😀

 4. Luisa sier:

  Så herlig 🙂 Nå har jeg endelig begynt å gå tur med voffen min! Elsker det, nyter hvert sekund, bortsett fra at jeg halter litt da, men det blir nok bedre 🙂

  Svar: Er så glad på dine vegne. Det går jo helt klar riktig vei! Jeg har også lyst på hund 😀

 5. Maren Melstveit sier:

  Fine bilder som alltid =) Så flink du er til å løpe! Har du alltid likt det? Jeg prøver i ny og ne, men hater det like mye hver gang. Er slitsomt hvis man bestemmer seg for 20 min på møllla, for så å omtrent telle sekunder.

  Svar: NEI! Jeg hatet, og da mener jeg HATET, å løpe før. Ikke bare hatet jeg å løpe, jeg likte ikke engang at andre likte å løpe. Noe så kjedelig, liksom. Haha. Har dessverre ingen oppskrift på hvordan man kan begynne å like det. Nå elsker jeg det jo! Får trent samtidig som jeg får tenkt og dagdrømt masse 😀 Fikk bare lyst til å løpe en dag jeg var på SATS, og så startet jeg med 10 minutter eller noe, og så utviklet det seg. Det kom ganske naturlig, og utviklet seg bare etterhvert som jeg skjønte at kroppen kom til å takle å løpe lengre/raskere. Er veldig glad for det da 🙂 Hadde det som deg før; gikk på mølla og tenkte bare «ååååå jeg hater dette, kan jeg snart gå av???» 😛

 6. Nina C. sier:

  Flotte og vakre høst bilder:) deilig med høstturer!

  Svar: Takk! Ja, det er koselig 🙂

 7. Nina sier:

  Du er flink 🙂 Også tar du så utrolig fine bilder!
  Ha en fin dag:)

 8. Kamilla sier:

  herlige bilder! du er kjempeflink!

 9. Hvor løper du?
  Fine bilder 🙂

  Svar: Det varierer – som regel rundt på Nordstrand/Bekkelaget/Brannfjell/Ljan… Eller så blir det mølla. Noen ganger Nøklevann, men det er litt mer tiltak.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.