Long Live

Bukse og jakke – H&M / Hansker – Accessorize / Skjerf – Louis Vuitton / Veske – Balenciaga

Ha en herlig onsdag, fine mennesker! Her er det skole og trening som står på planen. Ser det er en stund siden jeg har lagt ut matoppskrifter, så det er det på tide å gjøre noe med. Til helgen skal jeg være hundepasser for Øya! Alle hjerter gleder seg! Det er meldt oppholdsvær, så da håper jeg på minst én tur i skogen. Blir bra. Toodles!

11 kommentarer til “Long Live

 1. Luisa

  Du har fin helg i vente altså 🙂 Vet du hva jeg har gjort i dag, jeg har trent og vært på skolen 😀 Er så motivert! Og du ser flott ut søta <3

  Svar
 2. hanne

  wow! du ser BRA ut 🙂

  Svar: Wow. For en koselig kommentar! Måtte smile nå. Tusen takk! Ha en fin kveld 🙂

  Svar
 3. Karoline

  Nå stjal jo hun over her kommentaren min.
  Men var det jeg skulle si jeg også. Du ser fantastisk bra ut om dagen!

  Svar: Aw<3 Takk, takk! Gi en nattaklem til Amanda fra meg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *