16 september 2011 -- 10:00

I går var min treårsdag på Twitter. Feiret med jordbærsmoothie, og litt bildelek. Denne passer til to personer:

 • 2,5 dl appelsinjuice
 • 200 g jordbær
 • 2 ts fiberhusk (Kjøpes på helsekost eller på iHerb HER)
 • 8 dråper Stevia «Vanilla Creme» (Kjøpes på iHerb HER)
Og på lørdagskvelden kan jo de som er over 20 ta litt sterkere saker oppi, så får de seg en god drink.

Til slutt vil jeg vie litt plass til Synne. Åtte uker siden du ble revet bort fra jorden, og jeg tenker på familien din hver eneste dag. Jeg kan ikke forestille meg hvor mye de savner deg, og mer enn noe annet skulle jeg ønske at det var noe jeg kunne gjøre. For dem eller for deg.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Susanne sier:

  Hei Kamilla. Tenkte jeg skulle fortelle deg noe fint noe. Jeg vet ikke om du leste bloggen til Synne, men den var helt spesiell. Hun var fantastisk flink til å uttrykke seg. Så hennes nærmeste venner har skrevet for hånd noen av tekstene til Synne, og bundet de inn til en fin liten håndskrevet bok som handler om de fine og litt vanskelige tingene i livet. Denne boken ga de til moren til Synne på minnestunden skolen arrangerte. Jeg synes det var så fantastisk gjort. Jeg vet Synne hadde likt det.

  Svar: Utrolig snilt av deg å fortelle meg dette. Begynte (selvsagt) å gråte. Så flott gjort av dem! Jeg leste bloggen hennes fast, hun var virkelig helt unik. Så talentfull og så kreativ! Takk, Susanne. Dette satte jeg pris på.

 2. Luisa sier:

  Nam nam 🙂 Gratulerer med twitterbursdag! Den ble bra feiret ser jeg.
  Så fine ord på slutten, det at du bryr deg er faktisk noe søte Kamilla <3

 3. sitrus sier:

  Jeg tenker på Synne hele tiden, og ble så utrolig glad (og rørt (til tårer, selvfølgelig)) av kommentaren til Susanne. Dette gjorde dagen min!

  Svar: Sender deg en stor klem.

 4. Nam så god den så ut!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.