28 september 2011 -- 22:32

Vil bare takke dere masse for alle de herlige kommentarene dere har lagt igjen i det siste. Spesielt når det kommer til innleggene om trening. Det er så gøy å gi dere tips når dere viser at dere setter pris på dem, og stiller spørsmål. Så; takk. Det er dere som gjør dette morsomt å holde på med. Føler jeg kjenner så mange av dere, uten at jeg engang aner hvem dere er. Flotte er dere i hvert fall!

Litt tilfeldig valgt bilde fra arkivet. Mine kjære Louboutins, fra Luisaviaroma.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Du fortjener jo å høre hvor flink du er 😀

  Går du forresten på Markedshøyskolen?

  Svar: Koselig sagt 🙂 Ja, det gjør jeg! Gjør du? Eller kanskje NKF?

 2. Luisa sier:

  <3 til både deg og skoene dine!

 3. Tori sier:

  Er kanskje ikke den som kommenterer mest, men synes det passet så godt å fortelle deg hvor godt jeg liker bloggen din på dette innlegget.
  Trur muligens bloggen din er favoritten min av alle blogger som er der ut. Blir alltid så glad når jeg ser på bloggen din. Måten innleggene og hele bloggen er satt sammen på er så avslappende og koselig. Setter virkelig pris på kvaliteten som alle innleggene dine har. Kjempe fin sammensetning av fine bilder og akkurat passe med tekst. Du skriver om ting jeg intresserer meg for og jeg blir alltid glad når det kommer et nytt innlegg. Stå på, du og bloggen din er topp! Ha en fortsatt fin dag 🙂

  Svar: Woooow! Snakk om å våkne til tidenes hyggeligste kommentar! Tusen takk for alle de fine ordene, de tar jeg med meg videre. Ha en herlig torsdag!

 4. Hverdagshelt sier:

  Bare det at du er eier av et par drømmesko gjør jo at jeg må titte innom bloggen…

  Svar: Haha, herlig 😀

 5. Anniken sier:

  Ja, det stemmer, jeg går på NKF, Kamilla 🙂 Trooor nemlig jeg så deg her om dagen 😉

  Svar: Haha, aaaaaangst. Det gjorde du sikkert. Har tydeligvis en leser eller to i den ene forelesningen óg. Hvis du føler for å si hei en dag så er det bare å kjøre på 🙂

 6. A sier:

  Det jeg liker så bra med bloggen din er at den virker så genuin. Ingen skryte-, syte- eller ren reklame-blogg. Tror de fleste leserne dine virkelig unner deg alt godt 🙂 Kos deg i det fine høstværet i dag!

  Svar: Åh! Jeg har virkelig verdens beste lesere. Tusen, tusen takk! 😀 Kos deg masse i finværet selv!

 7. Om jeg misunner deg for å ha de skoene, oh yes!!

 8. Åh, heldiggrisen som har de fineste skoa i verden!!

 9. Nina C. sier:

  Kjempe fine sko:) Alltid koselig med repons!

 10. De skoene får ikke helt den oppmerksomheten de fortjener på bloggen føler jeg 😉 de er jo helt fantastiske.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.