Sheercover

Rosablogging here I come! Neida. Hadde lest så mye bra om Sheercover, så jeg måtte bare si ja da jeg fikk tilbud om noen produkter derfra. Har brukt glominerals i år og dag nå, så kanskje det er på tide å finne noe nytt. Dere skal se hvor mange rare tilbud som dumper ned i innboksen min. Takker nei til så å si alt. Kan ikke engang forestille meg hvor mye sært de store bloggerne får tilbud om. Haha, for en tid vi lever i.

5 kommentarer til “Sheercover

 1. Luisa

  Hehe morsomt med masse tilbud da, jeg får ingen haha :p Eller veldig få da. Men spennende med nye produkter, jeg kunne faktisk tenke meg å prøve noe nytt selv.

  Svar
 2. Cupcakes og Champagne

  Sheer Cover er vel det som promoteres i TV-shop, ser jo lovende ut på reklamen, men spent på din vurdering her:)

  Svar: Ah, gjør det? Artig, haha. Nettopp tatt det på for første gang, og det virker lovende, men må gi det mer tid før jeg anbefaler/fraråder 😉 Foundationkosten var dårlig, men har en kabukikost jeg vanligvis bruker, og da ble det bra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *