22 september 2011 -- 19:40

Rosablogging here I come! Neida. Hadde lest så mye bra om Sheercover, så jeg måtte bare si ja da jeg fikk tilbud om noen produkter derfra. Har brukt glominerals i år og dag nå, så kanskje det er på tide å finne noe nytt. Dere skal se hvor mange rare tilbud som dumper ned i innboksen min. Takker nei til så å si alt. Kan ikke engang forestille meg hvor mye sært de store bloggerne får tilbud om. Haha, for en tid vi lever i.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Hehe morsomt med masse tilbud da, jeg får ingen haha :p Eller veldig få da. Men spennende med nye produkter, jeg kunne faktisk tenke meg å prøve noe nytt selv.

 2. susanna sier:

  Jeg har ikke engang lyst å bytte i fra de jeg bruker 🙂

 3. Sheer Cover er vel det som promoteres i TV-shop, ser jo lovende ut på reklamen, men spent på din vurdering her:)

  Svar: Ah, gjør det? Artig, haha. Nettopp tatt det på for første gang, og det virker lovende, men må gi det mer tid før jeg anbefaler/fraråder 😉 Foundationkosten var dårlig, men har en kabukikost jeg vanligvis bruker, og da ble det bra.

 4. Luna Anette sier:

  Får Sheer Cover snart tilsendt jeg også. Er ganske spent 🙂

 5. Concealeren er min beste venn haha!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.