14 september 2011 -- 9:00

Luksus: Sove til du våkner. Ligge litt ekstra i sengen. Stå opp. Gå på kjøkkenet. Lage seg supergode, sunne pannekaker, og en deilig kopp kaffe (med english toffee-steviadråper). Spise og drikke mens man ser en friends-episode.

Luksus: Våkne opp uten å være bekymret for at dine nære og kjære har blitt skadet i løpet av natten. De sover trygt i sine (eller andres) senger, i et fredelig land.

Luksus: Bruke stemmeretten sin, fordi vi bor i et land der vi er mer på å avgjøre hvem som skal styre.

Luksus: Å kunne gå tur i regnet, og komme tilbake helt tørr – fordi vi har tilgang på både gummistøvler, regntøy og paraply.

Luksus: Å ha god helse. Jeg er virkelig evig takknemlig for min gode helse. Den setter et stort grunnlag.

Hva er deres versjoner av hverdagsluksus?

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Ååååhh, den første er virkelig toppen av luksus for min del nå til dags. Å sove til man våkner av seg selv er noe jeg sjelden får gjort for tiden.

 2. Karoline sier:

  Herlig innlegg!
  Det er mye man skal sette pris på i hverdagen som man glemmer å tenke over.
  Brukte forresten koden din på iherb her om dagen 🙂 Takk!

 3. Lykke 🙂 Luksus å kunne ta seg en joggetur i fint vær uten å måtte stresse for at man skal på jobb eller skole etterpå.

 4. Må si tanken på å sove til man våkner er luksus, særlig nå som jeg ikke lenger er student!

 5. Frida sier:

  Fantastisk liste.
  Føler det er ganske luksus å lese bloggen din, jeg, du har så mange gode tips! Kunne godt fått en oppskrift på de pannekakene? Har prøvd flere sunne varianter, men ikke som har fungert helt, nemlig.
  Og hvilke av Stevia-dråpene vil du anbefale? Skal kjøpe meg noen flere på iherb 🙂

  Svar: Åh, takk! 🙂 Jeg gidder ikke legge ut oppskriften i denne omgang (for jeg vil i så fall ha et ordentlig innlegg med bilder og slikt, og jeg har ikke tid til slik luksusfrokost de nærmeste dagene), men kan godt sende deg den på mail?! De er så mettende at det er helt latterlig. Når det kommer til Stevia vil jeg anbefale English Toffee og Vanilla Creme. Har Chocolate på vei hjem til meg nå. Foretrekker absolutt merket Wisdom Natural.

 6. Enig!! Har kunnet sove så lenge jeg ville hel uken så langt, kun kvelds/nattevakter 😀 HURRA!

 7. Luisa sier:

  Utrolig flotte punkter 🙂 Luksus er helt klart å leve i et land som Norge, det er faktisk nesten ingen andre i verden som gjør det, vi er privilegerte. Luksus er at vi faktisk har tid og kapasitet til å blogge 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.