13 september 2011 -- 9:00

Det er fascinerende hva et dyr gjør med sinnsstemningen til et menneske. Jeg blir i så godt humør av å være med Øya. Merker det så fort jeg ser henne. Smiler både inni og utenpå. På lørdag lånte jeg henne i noen timer, og det var så koselig. Pappa ble med oss på tur. Gikk litt over 11 km. Også lekte vi med ball. Den hunden altså…

«Øya, vil du ha godbit?» Hun setter seg ned. «Er du flau?» Hun gjør dette. Åh, hun er så smart!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Skjønn skapning! <3

 2. Tonje sier:

  ÅH, nydelig!

 3. Ina sier:

  Ååh, for en søtis:):)

 4. A sier:

  Åh, så fin! Vet du hvilken rase hun er? 🙂

  Svar: Border Collie 😉 Supersmart og superrask. De er vanligvis svarte, ikke brune. Hver gang jeg går tur med henne og noen spør hvilken rase hun er så får jeg en endeløs rekke av «ååå, brun??? det er uvanlig. de pleier jo å være sorte. jøss, en brun border collie har jeg aaaaaaldri sett før» osv. Haha 😀

 5. Ida sier:

  Kjempesøt 🙂

  Hvis du noen kan kunne tenkt deg å gjøre en liten karriere ut av interessen for hunder og gåturer, har du allerede en kunde her! 🙂

  Svar: Bring it! Hehe, herlig.

 6. A sier:

  Ja, trodde først det var en blanding! Gleder meg til når jeg flytter mere landlig til etter endt studier, da skal jeg ha hund! 😉

  Svar: Åh <3 Det høres ut som en veldig bra plan. Har så utrolig lyst på hund selv.

 7. Ida sier:

  Åh det er såå herlig å ha en hund å gå tur med!

 8. Karoline sier:

  Aww, så søt hun er 😀

 9. Lisa sier:

  Hunder er fantastiske skapninger! 🙂

 10. Luisa sier:

  Så nydelig 🙂 Nå savner jeg babyen min Chaplin! De er på jakt denne uka, men Chaplin greide å skade den ene labben sin så han får ikke jakte på noen dager.

 11. Åhh så søt når hun er flau 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.