27 september 2011 -- 11:00

Det holder kanskje med treningsinnleggene på søndager, men i dag hadde jeg en så fin start på dagen at jeg synes det er på sin plass å dele det med dere. Er på en herlig løpebølge, og benytter meg av det så godt jeg kan. Til tross for at noen hadde spist bananen jeg hadde planlagt å få i meg så fikk jeg meg en herlig løpetur på 11,72 km ute i finværet. Staten burde pålagt alle å være mer ute, og samtidig lære folk å gå på riktig side av veien.

Langermet treningsgenser er et must når gradestokken viser 6 grader på begynnelsen av turen.

Nike Free Run 2.0. Helt herlige sko. Veier ca. ingenting.

Har gått til innkjøp av to 0,5 kg vekter for å ha rundt ankler/håndledd. Anbefales hvis du vil ha litt variasjon. Jeg brukte ikke disse i dag altså. Får være grenser…

iPhonen(for musikk og Nike+GPS) og nøkler var det eneste jeg hadde med meg. Ja, og pulsklokke da.

Da jeg var hjemme og hadde dusjet gjorde jeg i stand en helt herlig frokost.

Cottage cheese + yoplait dobbel 0%-yoghurt + kanel. Enkelt og godt.

Pære, eple og klementin. Sesongens første klementin for min del. Den var overraskende god. Proteinshaken tok jeg til dessert. Brukte en fra Star Nutrition i dag, og den er i overkant god.

Nå står skolearbeid på planen før det blir styrketrening med Tor-Arne senere, og så skal jeg i bursdag til en som nærmer seg 90 år. Det går rykter om at det blir servert kaker. Namnamnam. Ha en herlig tirsdag, dere!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Fy søren så flink du er! 😀 Får helt makk av at det er så lenge siden jeg har fått løpt selv når jeg leser sånt som dette, men sånn går det når man løper Birken og så får tidenes høstforkjølelse rett i fleisen umiddelbart etterpå. :p Poenget er uansett at du er FLINK!!! Og at det er utrolig inspirerende å lese sånt som dette. 🙂

  Du er så BRA, Kamilla!

  Svar: Aw! Tusen takk, Maja! Og masse god bedring til deg! 😀

 2. Karoline sier:

  Inspirasjon til tusen!! 🙂

  Svar: <3

 3. Maren Melstveit sier:

  Du er så flink Kamilla! =) Beundrer deg virkelig! Et spørsmål : Hvor har du fått tak i den «lommen» du har iphonen i? Og vet du ca hvor mye du ga for den? I sommer jogget jeg en del ute, men var ganske upraktisk å ha iphonen dinglende i lomma (til tider falt den ut også.)

  Svar: Tusen takk for det! 🙂 Som du sikkert ser på den lommen, så er den fra SATS 😛 Så den har jeg fått der. Vet at de har det hos Humac og apple.no i hvert fall, eller så kan du jo søke på «iphone exercise case» eller noe sånt på eBay… Jeg er veldig fornøyd med å ha en slik. På genseren jeg løp med i dag er det ikke lomme, og å ha iPhonen i hånden er ganske uaktuelt. Håper dette hjalp noe 😉

 4. Renate sier:

  Du er så flink og inspirerende! 🙂 Skulle ønske jeg likte å løpe, og ikke minst at knærne mine tålte det.. Dersom jeg løper bare i 30 min sliter jeg med knærne i en uke etterpå… Da blir det mye elipse inne, og det er ikke like gøy som å være ute! :p

 5. Lisa sier:

  Hva slags smak har du på proteinshaken? Vurderer å investere i en pose, men er redd for at det ikke skal smake noe særlig.

  Ellers så må jeg si at du har en inspirerende blogg som jeg har fulgt i ett par år nå. Keep up the good work 🙂

  Svar: Sjokolade 🙂 Har denne. Jeg blander med melk, og synes det smaker kjempegodt. Ikke bare OK, men godt. Skjønner skepsisen din, for jeg har smakt både tre og fire proteinshaker som smakte helt pyton! Og TUSEN takk for fine ord, sånt setter jeg veldig pris på!

 6. susanna sier:

  Du er så flink og ikke minst sunn. . Jeg blir nesten sjalu her jeg sitter og jobber med matematikk! 😉

 7. Luisa sier:

  Jeg detter av stolen! Du er så flink 😀 Og ikke minst inspirerende!!!

 8. Ina sier:

  Kamilla! Jeg vil bare si tusen takk for all den fantastiske inspirasjon du gir meg! Først og fremst når det gjelder trening – du får meg til å ville løpe til Afrika og tilbakeigjen uten stopp. Men også når det kommer til fashion og de nydelige designer-kjøpene du gjør 🙂 TAKK!

  Svar: Herlighet, nå ble jeg nærmest rørt til tårer. Tusen takk for en så oppmuntrende og hyggelig kommentar! 😀 Satt nettopp og oppdaterte «spar penger til dette»-mappen min, så det var litt komisk at du skrev det om kjøp 🙂 Har jo ikke skrevet om slikt på en stund. Ønsker deg en herlig uke videre!

 9. Kamilla sier:

  Ja, men iPhone 4 har du multitasking, sa da kunne du brukt begge. Men du er flink uannsett 🙂

  Svar: Får skaffe meg iPhone 5 når den kommer, så kan jeg løpe for både det ene og det andre 😛 Hehe. Takk! Stå på videre! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.