4 september 2011 -- 18:46

Føler jeg begynner å komme inn i gode leserutiner igjen, og det er deilig. Det er så gøy å lære. Jeg får stadig kick til å fordype meg i de snodigste ting. Da googler jeg bøker, fagartikler og alt sånt som kan oppdrives om det enkelte feltet. Har vært innom Guantanamo, frimurerorden, kvinnesyn i Iran, paranomal.no (blant annet om Dikemark), og listen er i det hele tatt fylt opp av diverse felt i samfunnet. Som det står den ene boken vi har på pensum (Fundaments of Selling):

The more I know, the more I realize the need to know more. 

Hvis noen har forslag til spennende felt jeg kan fordype meg litt i, så si gjerne i fra! Jeg har et ganske bredt interessefelt, så ingen forslag er dumme. Husk at kunnskap er makt!

Av Kamilla | 13 Kommentarer »
 1. Charlotte sier:

  Åh, jeg også digger å fordype meg i rare ting. Hadde min periode på paranormal.no jeg også, hehe! Frimurerordren også, hvertfall etter å ha sett den Shakespearekodejakten med organisten Petter. Siste fordypning jeg har nå er faktisk digitalarkivet.no hvor jeg leter opp slekta mi. Det er kjempespennende! Har blant annet funnet ut at jeg har slekt fra hele Norge og at en tipp-tipp-tipp-oldefar var varetektsfange. Anbefales! Legg gjerne ut hvis du får noen andre morsomme fordypninger. Jeg liker når du tipser. 😉

  Svar: Ååååå! Takk 😀 Nå ble jeg glad. Der har jeg aldri vært før! Digger at flere er som meg, hehe. Synes alt på paranomal er så spennende, men jeg er så lettskremt at det gjør bare vondt verre å henge der inne. Skal si i fra hvis jeg snuser borti noe sært og spennende 😀

 2. Tonje sier:

  Hmm. Ingen gode tips dessverre. Men helt sant – kunnskap er makt.

 3. Charlotte sier:

  Hehe, ja, helt enig, paranormal gjør at man skvetter litt ekstra når det knirker i veggene. Men jeg liker det. 🙂 Har helt dilla på alt av Åndenes makt, jakten på den sjette sans og fornemmelse for mord (og alle andre paranormale programmer jeg finner). Jeg tror jeg er ganske lik deg, for jeg føler nesten skremmende ofte at det du skriver om beskriver meg. Men det er vel derfor jeg er så glad i bloggen din. Sitter alltid igjen med en følelse av at «åh, jeg er så enig i dette innlegget» eller «jøss, dette var spennende, det må jeg prøve». Så bare keep up the good work, du skriver helt fantastisk! 😀 <3

  Svar: Nå ble jeg sittende å le (noe jeg ikke gjør ofte av ting jeg leser – ler som regel bare inni meg). Helt herlig kommentar 😀 Høres ut til at vi er ganske like! Denne uken har jeg lest en del om folka fra paranomal som har vært rundt på forskjellige nedlagte sinnssykehus. Får jo helt frysninger, men klarer ikke slutte å lese. Du får si i fra hvis du kommer over noe artig du óg da. Og fremfor alt: tusen takk for fine ord! 🙂

 4. Camilla sier:

  Har ingen spesielle temaer, men jeg kan anbefale en kjempebra nettside!

  http://documentarystorm.com/

  Her er det utrolig mange interessante dokumentarer 🙂

  Svar: Ja, den siden kjenner jeg igjen! Tror jeg har sett et par dokumentarer der. Elsker dokumentarer! Takk for tipset! Hadde helt glemt den.

 5. Maja sier:

  Syns det er fantastisk festlig å fordype meg i ting på Wikipedia, og kan kjapt bli sittende i flere timer og bare klikke meg videre fra artikkel til artikkel. Mitt siste «fordypningsområde» der var faktisk superhelter og tegneserier. :p Skulle sjekke noe etter at vi så Captain America her forleden og fra den artikkelen klikket jeg meg inn på noe nytt, og så noe nytt, og så enda noe nytt, og derfra bare fortsatte det. Men lærte masse nytt om Marvel-universet jeg ikke visste fra før av, da! 😀 /geek

 6. Maren Melstveit sier:

  ELSKER å lese om overnaturlige emner! Det er så utrolig spennende, men samtidig litt skummelt. Har du sett Most Haunted som pleide gå (går enda?) på FEM, og for meg er det umulig å se på alene. Blir jo livredd.

 7. Tina sier:

  Hva er det du studerer? Frimurerorden og kvinnesyn i Iran er liksom ikke i samme gata som laktoseintoleranse som du nevnte en gang.. 😛

  Svar: HAHA! Genial kommentar! Jeg har studert kosthold og helse, så det var derfra temaet laktoseintoleranse kom fra tenker jeg 😉 Studerer markedsføring nå. De tingene jeg fordyper meg i har ingenting med studiene å gjøre altså. Bare poengterte at jeg er glad i å lære, hva enn det måtte være som er temaet. Er egentlig ganske nerd, så finner mye rart jeg ønsker å vite mer/alt om.

 8. Hilde sier:

  Jeg leste meg opp på seriemordere gjennom tidende en gang jeg kjedet meg noe sinnsykt. Veldig interessant lesestoff!

 9. A. sier:

  Sjekk ut behaviorismen! Utrolig fascinerende tema synes jeg.

  Svar: Det skal jeg gjøre! Takk for tips! 🙂

 10. A sier:

  Serien «Unsolved mysteries»! Utrolig spennende, og med en fantastisk narrator 😉

  Svar: Thanks! 🙂 Var visst smart av meg å skrive om dette, for nå har jeg jo fått flere nye emner å snuse i.

 11. Luisa sier:

  Kunnskap er makt! Stå på søta 🙂 Det finnes jo så masse en kan fordype seg i, jeg er helt tett i pappen nå så kommer ikke på noe dessverre :p Ja, jeg mener bokstavelig talt tett i pappen, dumme forkjølelse!

  Svar: YEAH 😀 Goooood bedring, snuppa!

 12. Charlotte sier:

  Helt enig – dokumentarer og random surfint på Wikipedia er spennende! 🙂

 13. Hanne Mari sier:

  Kunnskap er absolutt makt! Sitter selv og gjør sånne ting, men tema som historien i norske psykiatriske sykehus og forskjellige Amish-sekter er knalltemaer da.
  Og ikke minst kongerekker!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.