17 september 2011 -- 9:41

Nok en koselig kaffedate med Sofie. Hun er en utrolig god samtalepartner. Og så morsom! Sånne venner må man ta godt vare på. Har kjent Sofie siden barnehagen, så jeg vil påstå at vi har vært ganske gode til å holde vennskapet vedlike. Vi pratet en del om det å miste de rundt seg, så resten av ettermiddagen gikk jeg og tenkte på alle de fine menneskene jeg kjenner, og hvor sårbar man egentlig er når man tillater seg selv å bli glad i et annet menneske. Det er vel verdt det, vil jeg tro.

Nå stikker jeg på en liten handlerunde, og så på trening. For tre uker siden begynte jeg å skrive ned hva jeg har trent for hver økt, så den kan jeg godt dele med dere i morgen. Ganske motiverende å se hva man har klart.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Luisa sier:

  Ingenting er som slike venner 🙂 Ha en fin lørdag søta!

 2. SÅ koselig 🙂 Fine bilder <3

 3. Lisa sier:

  Veldig rart hvor mange motsetninger kjærligheten har; sårbar, glad, lei… Men sant som du sier, det er verdt det! Fint innlegg. : )

 4. Sofie sier:

  Takk for en herlig kaffedate, Kjema! Koste meg masse <3

 5. Jeg så deg på trikken i går, altså lørdag : ) Men oppdaget ikke at det var deg før jeg hadde satt meg langt bak deg, så gav meg ikke til kjenne. Sjalu på Balenciaga clutchen din forresten, den er fiin.

  Svar: Olala! Neste gang får du gi et hint 🙂 Jeg bor jo på trikken, så det bør bli en neste gang, haha.

 6. Sequin sier:

  Clutchen din!!! ELSK

 7. Så utrolig pen du er, kjære navnesøster!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.