7 september 2011 -- 15:20

Her hos frost tilbragte jeg kvelden i går. Så ut som et fugleskremsel på hodet, og Amy fikset det nøyaktig slik jeg ville det – som alltid. Ettervekst, to forskjellige type striper, og hårkur. Og de stolene der… Bare se for deg at du får massasje av selve stolen, det er dempet belysning, fin musikk, du får hårkur og hodemassasje. Jeg var sekunder fra å sovne! Utrolig deilig. Jeg vet det er materialistisk, men jeg følte meg nesten som et nytt menneske da jeg gikk derfra. Svevde på en liten sky. Helt frem til politiet la en fyr i bakken rett foran meg. Haha, Oslove <3

(Dette er første innlegget fra min nye mac. Wooooohooooo! )

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Kamilla sier:

  Åååh, så fine bildene var! Jeg fikk dødslyst å sitte i den sofaen og lese en god bok 🙂 hihi-

  Gratulerer med ny Mac!

  Svar: Takk, takk 🙂 Den sofaen er helt utrolig myk. Man synker nedi, hehe.

 2. Haha lo godt av både teksten og det første bildet av deg. Kjenner følelsen….å nå fikk jeg lyst å sitte i frisørstolen – om bare lommeboka tillater det 🙂 Gratulerer med mac, du kommer garantert ikke til å angre.

  Svar: Haha 😀 Det er så deilig! Og takk. Har gått fra én mac til en annen, så vet godt hva jeg begir meg ut på 😉 Once you go mac, you never go back.

 3. Hverdagshelt sier:

  Vært hos frisøren i dag jeg også, og sånne stoler er digg! Satt faktisk å funderte for meg selv om jeg ville vært første kunden som sovnet!

 4. Alltid deilig å komme seg til frisøren 🙂

 5. Haha, og med ett ble idyllen brutt. Jaja, that’s Oslo!
  Jeg føler meg alltid kjempefæl når jeg sitter i frisørstolen med vått hår og er tvunget til å stirre på mitt eget speilbilde i altfor lang tid, men du så jo søt ut der du satt 😀

 6. Camilla sier:

  Frisørbesøk er noe av det beste som finnes! 🙂 Det er kjempefint der. Jeg har bare sett det fra gaten, men nå fikk jeg lyst til å klippe meg der.

 7. Luisa sier:

  Grattis med ny mac! Og woaw jeg vil også ha litt pampering 😀

 8. Charlotte sier:

  Stilig sted! Høres så deilig ut det du beskrev 🙂 Gratulerer med ny mac!

 9. Sequin sier:

  Hærlig, trenger så å gå til frisøren selv!! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.