9 september 2011 -- 11:40

Hadde en veldig hyggelig kveld på Friday’s i går.

Tenkte å komme med et trening/livsstil-innlegg i helgen, det vet jeg mange av dere finner interessant. Helse og livsstil er jo viktig. Har forresten økt til 85 kg (3×8) i knebøy denne uken, bestilt et par pakker fra iHerb, og i det hele tatt koser jeg meg med mange gode treningsøkter, og god, sunn mat. Livet føles veldig bra for tiden!

Nå står «marked og samfunn» på planen! God helg!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Luca sier:

  Goood helg Kamilla:)

 2. Trine sier:

  Jeg elsker iHerb, la inn en ny bestilling tidligere i uken, og holder allerede på å planlegge neste bestilling 😉 Hva har du bestilt?
  God helg!! 😀

  Svar: Åh, jeg elsker iHerb selv. Denne gangen har jeg bestilt steviadråper med smak (har et par smaker fra før av; de er helt geniale), erythritol (samme som sukrin), noen pakker med Atkins-barer, og BCAA (aminosyrer). Fordelt på to pakker såklart 😉 Har allerede et par ting jeg vet jeg skal ha med i neste bestilling. Hva har du bestilt? 😀 God helg til deg óg!

 3. Luisa sier:

  God helg søte 🙂

 4. Ida Talette sier:

  Leser om iherb på innmari mange blogger for tida, så forventningene var skyhøye da jeg klikket hjem en pakke.. 😉 Burde kanskje lest litt nøyere før jeg bestilte, for nå sitter jeg her med gusjegrønne chlorophyllpiller som lukter hamsterbur 😛

  Svar: HAHA! Nå måtte jeg le litt. Det er en genial side, men det kan være lurt å lese en ekstra gang hva det faktisk er du bestiller 😉 Vet om flere som har fått hjem noe «feil» fordi de har misforstått ut i fra tittelen på produktet. Bedre lykke neste gang da! 😀

 5. Katrine sier:

  Kult bilde 😀 bruker du photoshop? Gleder meg til treningsinnlegg! Trenger litt motivasjon kjenner jeg!

  Svar: Takk, takk! Bruker Photoshop ja 😉 CS3 for å være nøyaktig. Gammel versjon av PS, men jeg er fornøyd.

 6. tøft bilde! har du lagt på effekt på de «rundingene» eller har du fått det sånn når du tok det?

  Svar: Takk for det! Jeg har lagt på 😉

 7. Trine sier:

  Svar: Jeg har bestilt noen pakke Atkins-barer, noen teer, diverse frø og Quinoa. Gleder meg til det kommer! 🙂

  Svar: Gøy! Det skjønner jeg 🙂 Høres ut som du venter noen fine ting. Synes det er så deilig å ha noen Atkins-barer liggende, så har man noe å ty til hvis man skulle trenge et lite påfyll av energi, eller hvis søstsuget blir stort.

 8. Stilig bilde! Den cocktailen så veldig god ut!
  Jeg er nok den eneste som ikke handler fra iherb, litt vel skeptisk til supermat. Har virkelig kroppen godt av så konsentrerte mengder?
  For mye ekstrakt av grønn te/antioksidanter har jo vist seg å gi folk lever- og nyreskader..

  Svar: De har masse annet enn supermat på iHerb. Jeg driver ikke med supermat. De har alt fra økoloisk lønnesirup, til body lotion og bøker. Jeg kjøper atkinsbarer, proteinpulver, aminosyrer, te, sukrin, stevia, og diverse andre ting derfra…

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.