18 september 2011 -- 11:26

Min treningslogg for uke 35, 36 og 37.

For meg er det motiverende å føre en logg. Gir litt ekstra når jeg tenker «hvis jeg klarer 1 km til så kan jeg skrive 8 km i loggen» osv. Ser riktignok at det kunne vært mer enn én treningsfri dag inni her, så det skal jeg få inn de kommende ukene. Det er bare så deilig å ha et fristed. På trening fokuserer jeg kun på trening. Når du har vært på skole en hel dag er det fint å kunne forsvinne litt i en annen verden. Deilig å kunne la hjernen hvile, og heller jobbe fysisk for en liten stund.

Som dere sikkert har skjønt så håper jeg på å kunne fortsette å motivere dere til å være aktive. Blir så glad når dere sier at dere føler for å ta en treningsøkt av noe slag etter å ha vært her.

Nå drar jeg snart for å møte Erikke, og gå til SATS. Har sovet 11 gode timer, så energien er på plass.

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Solveig sier:

  Så deg ved Stortorget i går, men turte ikke komme bort. Vet liksom ikke hva jeg skulle sagt. Men så liten du er! Litt morsomt 😀

  Svar: Oi. Angst. Haha 😀 Du kunne absolutt kommet bort og sagt hei altså, jeg er det motsatte av farlig!

 2. susanna sier:

  Æ har prøvet å føre slik logg over treningen min, men æ klarer rett og slett ikke.. Grunnen er nok at æ trur selv at æ kunne gjort det bedre, en dag, men så blir det ikke like bra som æ hadde håpet at det skulle bli..

  Svar: Ah, ser den… Du får prøve å overtale deg selv om at alt er bedre enn ingenting.

 3. Du er så flink 🙂 Logg er ingen dum ide 🙂

 4. A sier:

  Jøsses frøken..! Det der er imponerende 🙂 Jeg sitter her i treningstightsen og manner meg opp til trening etter en alt for slapp sommer. Målet er å få inn en god rutine igjen. Dette motiverer 😀

  Svar: Ah, kommentarene dine får meg alltid til å smile. Håper du har en god treningsøkt, og at du får inn de gode rutinene igjen! 🙂

 5. Luisa sier:

  Veldig lurt! Jeg liker selv å føre logg 🙂

 6. Ja jeg dro faktisk på SATS forrige søndag etter treningsinnlegget ditt sist helg 🙂 Det er helt utrolig hvor mye et innlegg kan påvirke en til å løfte på rumpa. Fortsett gjerne slik! 😉

  Svar: Sånt varmer hjerterota mi! 😀 Helt herlig. Tenker å fortsette med «ukens trening» eller noe i den duren 😉

 7. Nina C. sier:

  Så flink du har vært:) stå på videre!

 8. Ida sier:

  SÅ FLINK du er, Kamilla 🙂 Gir motivasjon til flere dette! Jeg har faktisk fått mer lyst til å bli bestis med mølla etter å lese bloggen din. Til informarsjon har aldri mølla og jeg vært særlig gode venner. Men SiT åpner nytt treningssenter like ved meg i slutten av måneden – så da har jeg bestemt meg for å prøve meg på mølla 😉

  Svar: Tusen takk, Ida! Hvis det er til noen trøst så virkelig hatet jeg mølla før. Fem minutter på mølla var som fem timer. Skjønte ikke at noen mennesker virkelig gadd å løpe. Noe så kjedelig. Nå derimot… Tiden flyr, og det gir meg så mye. Forhåpentligvis gjør du den samme erfaringen 😀

 9. Omana sier:

  Herregud så sykt flink du er! Skulle ønske jeg hadde litt motivasjon til å trene i det hele tatt, men i morgen melder jeg meg inn på tereningsstudio så får vi se hvordan det går!

  Svar: Hvis jeg ser deg på skolen så kan vi løpe opp og ned trappene sammen?! 😀 Haha. Neimen seriøst. Takk. Og lykke til! Når du først kommer i gang ville jeg tro at motivasjonen også dukker opp. Da ser du hvor givende det er 🙂

 10. Jeg er imponert, du er så utrolig flink!!!

 11. Tess sier:

  Du er kjempeflink! Selv synes jeg det er motiverende å bruke en nettside som heter Fitocracy (http://www.fitocracy.com/home/) til å loggføre treningen. På den måten får man poeng, og jo mer du trener, jo høyere level blir du. Den gjør med andre ord treningen om til et spill. Artig sak. Det er dog bare beta enda, men den funker fantastisk! Det blir litt som du sier at du kan føre på 1 km til i loggen, her blir det også at «om jeg gjør dette får jeg EKSTRA masse poeng», mer motiverende med andre ord! 🙂

  Svar: Olala! Dette må jeg sjekke ut 😀 Takk for tips!

 12. Luca sier:

  Flink Kamilla! Trent HVER dag selv denne uken. Du og Tor-Arne er en ganske god innflytelse.

  Svar: Så godt å høre 😀 Du er kjempeflink, Luca! Var koselig å se deg igjen på tirsdag 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.