These heels are made for dancing

“Frue-skoene” kaller jeg dem, fordi det er Caroline som har designet dem. Ble kjøpt 7.juli, og har utviklet seg til å bli blant favorittene. Elsker at man slipper å vise tærne. Liker ikke tær. Pluss at man kan ha silikon foran.

16 kommentarer til “These heels are made for dancing

 1. Marthe

  Fine! Hvordan er de i størrelsen? Lurer på å bestille et par 🙂

  Svar: Normale i størrelsen, kanskje bittelitt store 😉 Vurderer å bestille de i nude óg. De jeg egentlig bestilte, men fikk feil av Nelly, og valgte å beholde dem.

  Svar
 2. Maren - DIY

  Hvordan er desse å gå i? Tenker kanskje de er vonde siden de er så billige….

  Stå på!

  Svar: De er ikke noe vonde synes jeg, men de er ganske høye så hvis man ikke er vant til å gå på hæler bør ikke dette være de første man bruker en hel kveld. Jeg har jo både billige og dyre sko, og synes ikke at disse skiller seg noe negativt ut. Sitter bra på foten, og jeg har aldri fått gnagsår.

  Svar
 3. Charlotte

  Jeg syns fargene var mye finere på dine bilder enn de som ligger på nelly. Er fargene på sko’ne mer lik de på bildene dine?

  Svar: Synes fargene ser ganske like ut jeg?! HER er Nelly-bildet. De ser vel en smule lysere ut på mine bilder, men det er på grunn av redigeringen dessverre 😉

  Svar
 4. Charlotte

  Ja, var det at de var lysere jeg likte 😛

  Svar: Hehe, ja skjønte det. Det er nok photoshop som kan ta æren for de fargetonene gitt 😉

  Svar
 5. Katrine

  De var fine på deg! 😀 er de gode å gå med i den hælen? Jeg pleier alltid å kjøpe med litt tykke heler, er såå redd for å falle i slike tynne!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *