19 august 2011 -- 19:18

I dag (i går) gikk turen til Sverige. Synes absolutt dere skal sjekke ut den fantastiske gif’en Luca har laget av meg. Får litt vondt av å se på den, for jeg kan ikke forestille meg annet enn at Sindre (han bak) ville fått veldig vondt i nakken av å stå sånn hele tiden. Uansett. Vin (og sprit) ble kjøpt, i tillegg til Fiberhusk og fine mengder Red Bull.

Måtte kose litt med Vitamin Well-kjøleskapet, haha.

Dessverre var ikke været på vår side, så fikk ikke tatt noen bilder i Strømstad, slik som i fjor. Bedre lykke neste gang. I morgen skal jeg henge med Øya hele dagen, det blir bra. Ser for meg lang tur, og masse kos. God helg!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Koselig med roadtrip 🙂 Fine bilder <3

  2. Luisa sier:

    Du er så pen Kamilla! Ser ikke ut som noe harryhandel det :p

    Svar: Åh, tusen takk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.