3 august 2011 -- 17:33

Denne varmen, dere! Det er jo ikke annet å gjøre enn å sitte bom stille, og drikke litervis med vann/vitaminvann/smoothie. Ikke at jeg klager – jeg koser meg masse. Leser bøker, dagdrømmer, halvsover, tar bilder, og nyter at jeg har det godt. Er så heldig!

I kveld tenker jeg meg på 7km-løpeturen igjen, hvis temperaturen samarbeider. Økte forresten i knebøy i går! Gøy! Vi gjør den beste knebøy-øvelsen – på benk. Må prøve å finne youtube-video av den så jeg kan vise dere. Den er knallhard, men det er jo det som er moro. Ha en fortsatt fin… onsdag?

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Hilde sier:

  Hei! Sånne dager er gode, kos deg så godt du kan 🙂
  Også lurer jeg på hvor jeg skal gå for å kjøpe pilotsolbriller til meg, altså til damer.

  På forhånd takk for svar!

  Svar: Jeg aner ikke om mine briller er til damer… Trodde Ray-Ban sine pilotbriller var unisex?! Uansett; jeg kjøpte mine på Krogh Optikk på Paleet i Oslo 🙂

 2. Elise sier:

  Søte deg! Nam, smoothie så godt ut – tror ikke jeg har drukket det siden i fjor sommer… wow 🙂 Fine bilder!

 3. Deilig med varme sommerdager :*

 4. Luisa sier:

  Det hørtes utrolig herlig ut alt sammen!
  Du er så flink å trene, jeg gleder meg til å starte selv 🙂

 5. Maja sier:

  SV: Haha! Jammen da så. 😀 Bra det ikke bare er meg som er utålmodig, og da kan du jo bare GLEDE deg til de kommer! Selv leste jeg også MASSE anmeldelser før jeg bestilte mine, og var såpass usikker på størrelsen at jeg stakk til Lille Vinkel og bare prøvde et par for å være 100% sikker. Det er i alle fall å anbefale! Jeg vil i uanset si at de er normale i størrelsen lengdemessig, men veldig mange syns de er smale over vristen. For meg som har smal vrist gjør jo det null og niks, men har man litt bredere føtter må man kanskje være forberedt på å få dem blokket ut et hakk eller to.

  Uansett ELSKER jeg Frye bootsene mine. De er absurd gode å gå med, og veldig god kvalitet. Selv midt på vinteren fryser jeg ikke på føttene med Fryesene mine på. Beste bootsene! <3

  Svar: Takk, takk, takk for så bra svar 😀 Gleder meg til å få dem!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.