Bildedryss fra min morgen

Litt over 7 km. Kald luft. Nydelige solstråler. Mennesketomt. Skog. Sjø. Perfekt måte å starte dagen på. (Vel, dagen startet egentlig med Wordfeud med Susanne) Skal på styrketrening med T.A. senere i dag, og har egentlig en regel mot flere treningsøkter på samme dag, men vi vet jo alle at regler er til for å brytes. Nå skal jeg sette på dagens andre klesvask, og så skal jeg lese videre i boken min. Ønsker dere alle en fantastisk dag!

Dagens: denne mailen fra mamma. Hun følger med, og la merke til at jeg har over 500 followers på Bloglovin‘.

11 kommentarer til “Bildedryss fra min morgen

 1. Emma

  Hei:-) Lurte bare på om den fine rosa pulsklokken din viser km?

  Svar: Hei! 🙂 Nei, det er ikke GPS på den, så det gjør den ikke. Vet at man kan kjøpe sånn GPS-tillegg, men jeg bruker RunKeeper eller Nike+GPS på iPhonen 😉

  Svar
 2. N

  Hei!

  Jeg bare lurte på hvor du jogget de 7 km? hvor du startet og hvor du sluttet liksom!

  Svar: Hei! Jeg startet utenfor huset til foreldrene mine, løp til Hvervenbukta, og tilbake. Ingen hjemme der på dagtid, så det er digg! 🙂

  Svar
 3. susanna

  Hei løper du i et fast tempo, eller er det snakk om å jogge? 🙂

  Svar: Er ikke sikker på om jeg skjønte spørsmålet ditt? Jeg holder ca. samme tempo hele turen, men turen har en stigning på ca. 115 m og det er klart at det ikke går like fort i de bratteste bakkene…

  Svar
 4. mipo

  Du ser bra ut! Hvor mange kilo har du gått ned? Det synes 🙂

  Svar: Tusen takk! Ca. 13 kg nå 😉

  Svar
 5. Kristin

  Hvilket merke er skoene dine? 😀 Ser så behagelig ut!

  Svar: Nike Free 2.0 er dette 🙂 Har de i svart/rosa óg. Beste løpeskoene jeg har hatt!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *